Τσάβι: «Η απόφαση μου να φύγω είναι οριστική και δεν πρόκειται να αλλάξει»

Τσάβι: «Η απόφαση μου να φύγω είναι οριστική και δεν πρόκειται να αλλάξει»

Ξεκάθαρος ήταν ο Τσάβι όσον αφορά το μέλλον του με τον Καταλανό τεχνικό να τονίζει για μια ακόμη φορά πως η απόφαση του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Μπαρτσελόνα είναι οριστική

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το μέλλον του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 44χρονος τεχνικός άλλαξε απόφαση και θα παραμείνει στον πάγκο των μπλαουγκράνα και μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Τσάβι ωστόσο ήταν ξεκάθαρος για ακόμη μια φορά και δήλωσε ότι η απόφαση του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Μπαρτσελόνα είναι οριστική, διαψεύδοντας τα σενάρια ότι ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών, Τζοάν Λαπόρτα, τον έχει μεταπείσει.

Διαβάστε επίσης: Ραφίνια: Ικετεύοντας για φαγητό στο Πόρτο Αλέγκρε

Ο Καταλανός ρωτήθηκε για ακόμη μια φορά για το ενδεχόμενο της παραμονής του ωστόσο ο ίδιος ήταν κάθετος και τόνισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη, αποχωρώντας από τον σύλλογο της καρδιάς του μετά το τέλος της σεζόν.

«Η απόφαση μου να αποχωρήσω στο τέλος της σεζόν δεν αλλάζει. Η απόφαση που πήρα έχει φέρει ηρεμία στους ποδοσφαιριστές, στον σύλλογο, ακόμα και στον Τύπο. Δεν αλλάζω ωστόσο την απόφαση μου», τόνισε ο Τσάβι στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με την Κάντιθ (13/4,22:00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ