Μοχάμεντ Κούντους: Ένας cule στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα (vids)

Μοχάμεντ Κούντους: Ένας cule στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα (vids)

Ο Μοχάμεντ Κούντους είναι δηλωμένος οπαδός της Μπαρτσελόνα η οποία έχει τα μάτια της στραμμένα πάνω του από την εποχή του Άγιαξ.

Είναι γνωστό πως εδώ και αρκετά χρόνια τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα δεν είναι και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Για την ακρίβεια οι Καταλανοί είναι διαρκώς στα πρόθυρα χρεοκοπίας και ποντάρουν πολλά στο νέο «Καμπ Νου» που αναμένεται να τους αποφέρει τεράστια έσοδα κάθε χρόνο, όταν βέβαια ολοκληρωθεί πλήρως και οι «μπλαουγκράνα» μπορούν να το εκμεταλλευτούν στο απόλυτο.

Λόγω των οικονομικών δυσκολιών έχει αλλάξει ή μάλλον προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και η μεταγραφική πολιτική του συλλόγου. Η Μπάρτσα κινείται κυρίως για ελεύθερους ή για παίκτες που δεν θα απαιτούνται πολλά εκατομμύρια για να τους κάνει δικούς της. Στο πλαίσιο αυτό κάποιοι στόχοι μοιάζουν ανέφικτοι και πολλοί ποδοσφαιριστές που σε διαφορετική περίπτωση θα γίνονταν κάτοικοι Βαρκελώνης, αποτελούν άπιαστο όνειρο.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για Έβανς και Ολυμπιακό!

Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Μοχάμεντ Κούντους. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός που έκανε το «μπαμ» στον Άγιαξ, το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη Γουέστ Χαμ με την οποία πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Σε 41 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ο 23χρονος άσος μετράει 16 γκολ και 5 ασίστ, με την Μπάρτσα να τον έχει στο… μπλοκάκι της από την εποχή που έπαιζε στον Αίαντα.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει στη φιλοσοφία του συλλόγου, μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και δεδομένα θα τον ήθελε ο Τσάβι. Τα οικονομικά δεδομένα όμως δεν επέστρεψαν στην Μπαρτσελόνα να κάνει την κίνησή της. Το καλοκαίρι η Γουέστ Χαμ έδωσε 43 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ για να τον αποκτήσει ενώ πλέον η αξία του εκτιμάται πως έχει ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ.

Στα συν της Μπαρτσελόνα πως ο Κούντους δεν έχει κρύψει ότι είναι ένα cule. Είναι οπαδός της ομάδας χάρη στον Λιονέλ Μέσι που μάγεψε και εκείνον όπως και εκατομμύρια άλλα παιδιά σε όλο τον πλανήτη. Από τον καιρό που ήταν μικρός στην Γκάνα ο Κούντους έγινε μπλαουγκράνα και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία. Θα ήθελε κάποια στιγμή να παίξει για την αγαπημένη του ομάδα, όπως και εκείνη θα ήθελε να τον κάνει δικό της. Με τα τωρινά δεδομένα αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο. Ποιος ξέρει όμως τι μπορεί να γίνει στο μέλλον;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ