Λαπόρτα: «Είναι ανοιχτό το θέμα Τσάβι, θα το συζητήσουμε το καλοκαίρι»

Λαπόρτα: «Είναι ανοιχτό το θέμα Τσάβι, θα το συζητήσουμε το καλοκαίρι»

Ο Ζοάν Λαπόρτα σε δημόσια εμφάνιση του αναφέρθηκε στο θέμα της αποχώρησης του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα, την οποία χαρακτήρισε ως «ανοιχτή» υπόθεση

Το «παρών» στην πρώτη ημέρα του 71ου τουρνουά τένις, Barcelona Open Banc Sabadel, που διεξάγεται στο Real Club de Tenis Barcelona, στη ​​Βαρκελώνη, έδωσε ο Ζοάν Λαπόρτα.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για να βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης στη ρεβάνς της νίκης επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς», ενώ έκανε αναφορά και στο ζήτημα της παραμονής του Τσάβι.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία διάκριση για τον Καλογερόπουλο του Ολυμπιακού (vid)

Ο Λαπόρτα τόνισε πως το ζήτημα της αποχώρησης του Καταλανού κόουτς είναι ακόμα «ανοιχτό» και πως το καλοκαίρι θα υπάρχει συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών για να συζητήσουν την κοινή τους πορεία. Θυμίζουμε πως ο Τσάβι έχει προαναγγείλει εδώ και μήνες την απόφαση του να φύγει από τους μπλαουγκράνα μετά το τέλος της σεζόν.

«Αυτή η ομάδα, που δημιούργησε ο Τσάβι και που πέρυσι μας έκανε τόσο χαρούμενους με την κατάκτηση ενός ιστορικού πρωταθλήματος λόγω του τρόπου με τον οποίο κατακτήθηκε, είναι τώρα στα προημιτελικά του Champions League και ζωντανή στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, αν δώσουν τα πάντα, που θα το κάνουν, θα είμαστε στα ημιτελικά του Champions League.

Θα συζητήσουμε το θέμα της παραμονής του Τσάβι στο τέλος της σεζόν. Τα πάει πολύ καλά. Εκφράστηκε με τον τρόπο που εκφράστηκε, καταλαβαίνω ότι όλα είναι ανοιχτά και όλα είναι αναθεωρήσιμα. Κατάλαβα ότι υπήρχαν συνθήκες που τον οδήγησε να κάνει αυτό που έκανε, αλλά στο τέλος της σεζόν θα το συζητήσουμε», ανέφερε ο Λαπόρτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ