Μπαρτσελόνα : Επανέρχεται για Μανωλά

Μπαρτσελόνα : Επανέρχεται για Μανωλά

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του Κώστα Μανωλά για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι αυτή του Κώστα Μανωλά. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας El Mundo Deportivo, ο Έλληνας άσος της Ρόμα προτάθηκε εκ νέου στους μπλαουγκράνα.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ γενικότερα έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν του πρωταθλητές Ισπανίας, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βερμάελεν στη Ρόμα η Μπαρτσελόνα είχε βάλει σχετικό όρο στον οποίο τονίζεται πως στην περίπτωση που ο Μανωλάς αποχωρήσει από τους τζιαλορόσι θα έχει τον πρώτο λόγο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mundo Deportivo ο Μανωλάς για δεύτερη σερί σεζόν έχει προταθεί στους Καταλανούς, όμως αυτή τη φορά υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο λόγος είναι ο Βαλβέρδε, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη -και- από την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρότι δεν υπήρξαν ποτέ μαζί στον Ολυμπιακό. Όταν εκείνος έφυγε από το Λιμάνι, το 2012, τότε ήρθε στους ερυθρόλευκους ο Μανωλάς.

Αν αποφασίσει να καταθέσει πρόταση η Μπαρτσελόνα για τον Έλληνα αμυντικό, τότε η Ρόμα δεν πρόκειται να ζητήσει λιγότερα από 50 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ