Για πάντα στην Σεβίλλη ο Χεσούς Νάβας: Υπέγραψε συμβόλαιο ζωής ο αρχηγός των Ανδαλουσιάνων (pic)

Για πάντα στην Σεβίλλη ο Χεσούς Νάβας: Υπέγραψε συμβόλαιο ζωής ο αρχηγός των Ανδαλουσιάνων (pic)

Ο Χεσούς Νάβας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη στην οποία θα παίξει έως το τέλος του 2024 - Ο μισθός του Ισπανού και η επόμενη μέρα του στο ποδόσφαιρο.

Δεν το… κουνάει από την Σεβίλλη ο Χεσούς Νάβας! Ο εμβληματικός αρχηγός των Ανδαλουσιάνων, άλλαξε την αρχική του απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς το ερχόμενο καλοκαίρι, και υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το τέλος του 2024.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/5) η Σεβίλλη, το νέο συμβόλαιο του Ισπανού θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου του 2024, ενώ ο αειθαλής δεξιός μπακ-χαφ έχει εξασφαλίσει την επόμενη μέρα μετά το τέλος της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για Παναθηναϊκό, ο αντι-Τσικίνιο και τα διλήμματα

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο 38χρονος Ισπανός θα έχει έναν διευρυμένο ρόλο στη μεταβατική περίοδο της Σεβίλλης, αφού μετά από την απόσυρσή του από την ενεργό δράση θα λάβει διοικητική θέση η οποία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Ωστόσο, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η απόφαση του Νάβας να δωρίσει το ποσό του συμβολαίου του στο κοινωφελές ίδρυμα της Σεβίλλης, δείχνοντας ακόμα μία φορά το αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνίας της πόλης που μεγάλωσε.

Με αυτό τον τρόπο, ο Χεσούς Νάβας, θα περάσει τα 20 από τα 24 συνολικά χρόνια της μακράς πορείας του στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα του ισπανικού συλλόγου, στην οποία έχει πανηγυρίσει μεταξύ άλλων 2 Κύπελλα UEFA και 2 Europa League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ