Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: «Διπλό» με δέκα παίκτες οι Ροχιμπλάνκος

Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: «Διπλό» με δέκα παίκτες οι Ροχιμπλάνκος

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε εκτός έδρας 2-0 την Ρεάλ Σοσιεδάδ και έκλεισε με θετικό πρόσημο την φετινή σεζόν.

Με δέκα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η Ατλέτικο κόντρα στην Σοσιεδάδ, μετά από αποβολή του Σαούλ, αλλά έφυγε με το «διπλό» (2-0), στην τελευταία αγωνιστική της φετινής La Liga.

Στο Europa League θα αγωνιστεί η Σοσιεδάδ την επόμενη σεζόν, παρά την ήττα.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Οι πιτσιρικάδες έδωσαν το Κύπελλο στους «κόκκινους διάβολους»

Η Ατλέτικο μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και στην πρώτη της καλή στιγμή προηγήθηκε. Ο Γιορέντε βρήκε τον Λίνο μέσα στην περιοχή και εκείνος με πλασέ έκανε το 1-0 για τους Ροχιμπλάνκος.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Σαούλ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την Ατλέτικο, ωστόσο στο 90+4’ ο Μοράτα γύρισε από τα δεξιά και ο Ρεινίλντο μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 της Ατλέτικο.

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Τραορέ, Ελουστόνδο, Πατσέκο, Τίρνεϊ (81’ Αραμπούρου), Μέντεθ, Τουριέντες (85’ Γκονθάλεθ), Ζακαριάν (68’ Ολασαγκάτι), Κούμπο, Μπαρενετσέα (68’ Οϊαρθάμπαλ), Μπέκερ (81’ Αντρέ Σίλβα)

Ατλέτικο: Όμπλακ, Γιορέντε, Βίτσελ, Χιμένεζ, Αθπιλικουέτα (84’ Ρεϊνίλντο), Λίνο (70’ Σαούλ), Βερμέερεν (58’ Ρικέλμε), Ντε Πολ (70’ Ερμόσο), Κόκε, Κορέα, Γκριεζμάν (70’ Μοράτα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ