Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 1-2: Επίλογος με νίκη για τον Τσάβι στους «μπλαουγκράνα»

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 1-2: Επίλογος με νίκη για τον Τσάβι στους «μπλαουγκράνα»

Στο τελευταίο ματς του Τσάβι στον πάγκο της, η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-1 στην έδρα της Σεβίλλης.

Με νίκη έκλεισε τη σεζόν η Μπαρτσελόνα και τη θητεία του ως προπονητής στους Καταλανούς ο Τσάβι. Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 2-1 στην έδρα της Σεβίλλης για την 38η αγωνιστική της La Liga και τερμάτισαν δεύτεροι, στο -10 από την πρωταθλήτρια Ρεάλ.

Η Μπάρτσα άνοιξε το σκορ στο 15′ με τον Λεβαντόσφακι, αλλά στο 31′ ο Εν Νεσίρι έκανε το 1-1. Και στη συνέχεια έστασαν τα δοκάρια καθώς δύο είχαν οι Καταλανοί με Πέδρι (37′) και Κανσέλο (44′) και ένα η Σεβίλλη με Λουκεμπάκιο (45′).

Διαβάστε επίσης: Η απονομή του τροπαίου στον Παναθηναϊκό (vid, pics)

Στην πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου η Μπαρτσελόνα σκόραρε εκ νέου με τον Φερμίν (59′). Η Σεβίλλη είχε άλλο ένα δοκάρι με τον Εν Νεσίρι στο 74′, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Σεβίλλη: Νίλαντ, Χουάνλου, Μπαντέ (79′ Γκούντελι), Σ. Ράμος, Σάλας (46′ Μαρκάο), Πεδρόσα, Αγκουμέ (79′ Μπουένο), Σουμαρέ, Οκάμπος, Λουκεμπάκιο (79′ Μαριάνο), Εν Νεσίρι (90′ Βέλις)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κουμπαρσί, Μαρτίνεθ, Κανσέλο (83′ Φορτ), Κρίστενσεν (46′ Ρομέου), Γκιουντογκάν, Πέδρι, Γιαμάλ (62′ Φεράν Τόρες), Φερμίν, Λέβαντοβσκι (62′ Φέλιξ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ