Μπαρτσελόνα : Περιμένει τον Ντε Γιονγκ στην Βαρκελώνη ο Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα : Περιμένει τον Ντε Γιονγκ στην Βαρκελώνη ο Βαλβέρδε

Τις περιπτώσεις των Φρένκι ντε Γιονγκ και Αντριέν Ραμπιό εξακολουθεί να παρακολουθεί η Μπαρτσελόνα θέλοντας να καλυψει τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις των Ινιέστα και Παουλίνιο.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχυθεί στα χαφ, και έτσι επιμένει για την απόκτηση του Φρενκι ντε Γιονγκ από τον Αγιαξ, παρά το γεγονός ότι ο Αίαντας δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει. Ο 21χρονος Ολλανδός μέσος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο η ολλανδική ομάδα επιθυμεί πρώτα να εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Champions League και στη συνέχεια να προχωρήσει στην παραχώρηση του παίκτη.

Πάντως ο αθλητικός διευθυντής του Άγιαξ είχε δηλώσει πρόσφατα πως «…ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο Βαν Ντε Μικ και ο Ματίας Ντε Λάιτ δεν είναι προς πώληση, αν είναι στο χέρι μας. Θα παίξουν 40 παιχνίδια τη χρονιά στον Άγιαξ πρώτα. Ο Ντε Γιονγκ δεν είναι προς πώληση. Το έχω πει πολλές φορές».

Εξάλλου, οι Καταλανοί ενδιαφέρονται και για τον Ραμπιό ο οποίος θέλει πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στην Βαρκελώνη. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και από την Παρί που δεν θέλει να παραχωρήσει τον 23χρονο Γάλλο μέσο. Ετσι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται εν αναμονή για τις δυο αυτές περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ