Τελειώνει του Βιδάλ στην Μπαρτσελόνα

Τελειώνει του Βιδάλ στην Μπαρτσελόνα

Ο Αρτούρο Βιδάλ φέρεται να βρίσκεται μια «ανάσα» από την Μπαρτσελόνα, καθώς ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ισπανία και να υπογράψει στην καταλανική ομάδα.

Ο Αρτούρο Βιδάλ φέρεται να βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός τελικά δεν θα είναι η Ίντερ, αλλά η Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport1, ο Χιλιανός μέσος αποχώρησε από την αποστολή της Μπάγερν Μονάχου το πρωί της Παρασκευής (03/08) χωρίς να προπονηθεί, προκειμένου να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «μπλαουγκράνα».

Ο Νίκο Κόβατς δεν υπολογίζει τον 31χρονο για τα βασικά πλάνα του εν όψει της νέας σεζόν. Μέχρι πρότινος η ομάδα που έμοιαζε φαβορί για την απόκτησή του ήταν η Ίντερ, ωστόσο η Μπαρτσελόνα μπήκε «σφήνα» στην υπόθεση και ετοιμάζεται να «αρπάξει» δεύτερο ποδοσφαιριστή από ιταλική ομάδα την ύστατη στιγμή, μετά τον Μάλκομ που βρέθηκε πολύ κοντά στη Ρόμα.

Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να αντικαταστήσουν τον Παουλίνιο, ο οποίος πωλήθηκε στην πρώην ομάδα του από την Κίνα έναντι 50.000.000 ευρώ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει έναν παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά με εκείνα του Βραζιλιάνου, δηλαδή πρωτίστως υψηλού επιπέδου αθλητικά προσόντα, έτσι ο Βιδάλ θεωρείται εξαιρετική ευκαιρία για τους Καταλανούς. Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι Βαυαροί έχουν απαιτήσεις ύψους 30.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του πρώην μέσου της Γιουβέντους, ποσό το οποίο η πρωταθλήτρια Ισπανίας δεν έχει πρόβλημα να καλύψει.

Την περασμένη σεζόν ο Βιδάλ πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις και πέτυχε 6 γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν, ωστόσο ο ρόλος του στο ρόστερ των Γερμανών γίνεται όλο και λιγότερο σημαντικός μετά τη φυγή του Πεπ Γκουαρδιόλα το καλοκαίρι του 2016.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ