Ζιντάν : H διαφορά των δέκα βαθμών είναι ανατρέψιμη

Ζιντάν : H διαφορά των δέκα βαθμών είναι ανατρέψιμη

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε μετά το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο στο ''Wanda Metropolitano'' τονίζοντας πως είναι ανατρέψιμη η διαφορά των δέκα βαθμών με τη Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, παρουσιάστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι στενοχωρημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο.

Ο Γάλλος τεχνικός των «μερένχες» παραδέχτηκε πως τα αποτελέσματα δεν είναι τα καλύτερα, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας του είναι ο ενδεδειγμένος.

«Δεν είναι το θέμα οι πόντοι. Είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Αξίζαμε κάτι περισσότερο. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και πολλούς πόντους μπροστά μας. Όπως παίξαμε κόντρα στην Ατλέτικο, αξίζαμε κάτι παραπάνω. Χρειάζεται υπομονή και ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς» ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν βλέπω γιατί να μην είμαι αισιόδοξος. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και αρκετοί διαθέσιμοι πόντοι. Δεν είναι μόνο δέκα. Κάποια στιγμή θα αλλάξει, καθώς και η Μπαρτσελόνα δεν θα σκοράρει για πάντα και πρέπει να είμαστε εκεί να το εκμεταλλευτούμε. Είμαι στενοχωρημένος για την προσπάθεια των παικτών, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ