Εξαιρετικές προτάσεις από Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό στον Ράκιτιτς

Εξαιρετικές προτάσεις από Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό στον Ράκιτιτς

Ο Ίβαν Ράκιτιτς της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει δεχθεί τρεις εξαιρετικές προτάσεις συνεργασίας από τις Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν-Ζερμέν και Μονακό.

Για τα… μάτια του Ίβαν Ράκιτιτς έχουν μπει στη σειρά τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, με το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Στις αρχές Αυγούστου έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Παρί Σεν-Ζερμέν και της Μονακό, οι οποίες έφτασαν γρήγορα στο σημείο να προτείνουν συμβόλαιο συνεργασίας με πολύ υψηλό ετήσιο μισθό στον Κροάτη μέσο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo σε δημοσίευμα του Σαββάτου (11/08), η Μπάγερν Μονάχου είναι ακόμη μία ομάδα που προστίθεται στους υποψήφιους «μνηστήρες», προσφέροντας, δε, ένα συμβόλαιο «από αυτά που είναι δύσκολο να αρνηθείς», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά. Ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Γερμανίας, Νίκο Κόβατς, γνωρίζει καλά τον 30χρονο χαφ και έχει εισηγηθεί στη διοίκηση των Βαυαρών την απόκτησή του, θεωρώντας πως είναι σε θέση να τον αξιοποιήσει στο έπακρο.

Ο Ράκιτιτς αποτελεί βασικό στέλεχος της Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι του 2014, όταν μεταγράφηκε από τη Σεβίλλη στους Καταλανούς. Τόσο ο Λουίς Ενρίκε, όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε του έχουν εμπιστευτεί πάμπολλες φορές φανέλα βασικού, με τον Κροάτη να έχει καταγράψει 214 εμφανίσεις και 14 γκολ με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Επίσης, αποτέλεσε σημαντικό μέλος της εθνικής Κροατίας στην πορεία μέχρι τον τελικό του πρόσφατου Μουντιάλ, όπου ηττήθηκε με 4-2 από τη Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ