Μάλαγα – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 3-2

Μάλαγα – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 3-2

Η Μάλαγα του Μίτσελ και του Ρομπέρτο πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-2 κόντρα στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και ανέβηκε στην 18η θέση.

Η Μάλαγα πέτυχε μια μεγάλη νίκη στο Λα Ροσαλέδα απέναντι στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με 3-2 ανατρέποντας το σκορ στο 84ο λεπτό. Η ομάδα του Μίτσελ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί με δυνατό σουτ του Ροσάλες στο 15ο λεπτό.

Στη συνέχεια όμως η Λα Κορούνια ανέβασε ρυθμούς και ισοφάρισε με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ στο 23ο λεπτό. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Ντεπόρ είχε τα ηνία του ματς και στο 52’ ο Σερ εκμεταλλεύτηκε την ατομική προσπάθεια του Λούκας και σε κενή εστία πλάσαρε σωστά για το 1-2.

Εκεί έδειχνε πως στραβώνει η αναμέτρηση για την ομάδα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, όμως τελικά υπήρξε αντίδραση.  Ο Κάστρο στο 63’ με προβολή έκανε το 2-2 και έδωσε ώθηση στην Μάλαγα να πιέσει για να φέρει τούμπα το ματς.

Τελικά στο 84’ η Μάλαγα πέτυχε το γκολ της νίκης με τον Μπόρχα Μπαστόν, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 64ο λεπτό και πήρε μια τεράστιας σημασίας νίκη, η οποία έδωσε ανάσα και ξεκόλλησε τη Μάλαγα από την τελευταία θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=3nvbRD3CbTE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ