«Ο Μόντριτς θέλει να γίνει πρωταγωνιστής στην Σέριε Α με την Ίντερ»

«Ο Μόντριτς θέλει να γίνει πρωταγωνιστής στην Σέριε Α με την Ίντερ»

Ο μάνατζερ του Μόντριτς αποκάλυψε ότι ο Κροάτης μέσος θέλει να αγωνιστεί κάποια στιγμή στους «νερατζούρι» και ότι αργά ή γρήγορα αυτό θα συμβεί

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ιταλικής «Tuttosport», ο μάνατζερ του Μόντριτς μιλώντας για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Κροάτη μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, παραδέχτηκε ότι επιθυμία του Μόντριτς είναι να αγωνιστεί στη Σέριε Α με τη φανέλα της Ίντερ και να πρωταγωνιστήσει με τους «νερατζούρι».

Πιο συγκεκριμένα ο ατζέντης του Κροάτη είπε:

«Απ’ όσο γνωρίζω, ο Μόντριτς θέλει να γίνει πρωταγωνιστής στην Σέριε Α με την Ίντερ. Θα δούμε. Νομίζω ότι ο Λούκα αργά ή γρήγορα θα παίξει στην Ιταλία, όπως πολλοί ακόμη Κροάτες στην ηλικία του που μεγάλωσαν βλέποντας ιταλικό ποδόσφαιρο», ενώ θεωρεί ότι το ενδιαφέρον της Ίντερ για ένα παίχτη της κλάσης του Λούκα Μόντριτς, ο οποίος μάλιστα είναι και βασικός στη Ρεάλ, φανερώνει την επιρροή που είχε στο Ιταλικό ποδόσφαιρο η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με τα λεγόμενα του, ο μάνατζερ του Μόντριτς, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εξεταστεί εκ νέου η προοπτική πώλησης του Μόντριτς από τη «Βασίλισσα», ακόμα και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ