Ο Έρικσεν κρίνει το μέλλον του Μόντριτς

Ο Έρικσεν κρίνει το μέλλον του Μόντριτς

Το σίριαλ της μεταγραφής Μόντριτς στην Ίντερ φαίνεται ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα, με τη Ρεάλ να είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Κροάτη αν καταφέρει να αποκτήσει τον Έρικσεν

Το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Λούκα Μόντριτς εξελίσσεται στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού, με τους «νερατζούρι» να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια να φέρουν στο Μιλάνο τον Κροάτη μέσο.

Απ’ ότι φαίνεται πιέζει και ο Μόντριτς για τη μετακίνηση του στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να κάνει το «χατήρι» στον αρχηγό της Εθνικής Κροατίας αναγνωρίζοντας την προσφορά του στα 6 χρόνια που βρίσκεται στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ωστόσο για να δώσει τη συγκατάθεση της στον Μόντριτς, πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του και ο Κρίστιαν Έρικσεν φαίνεται να είναι ο εκλεκτός. Η περίπτωση του Δανού μέσου της Τότεναμ όμως είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς η ομάδα του Λονδίνου με τις μεταγραφές στην Αγγλία να έχουν λήξει δεν έχει διάθεση να τον αφήσει. Έτσι για να αποτρέψει τη «Βασίλισσα» ζητάει 200 εκατ. ευρώ για τον αρχηγό της Εθνικής Δανίας. Τα λεφτά αυτά κρίνονται υπερβολικά από τη μεριά των Ισπανών αλλά δεν σταματούν και την προσπάθεια όμως.

Η μεταγραφική περίοδος έχει αρκετές μέρες ακόμα για να λήξει και απ’ ότι φαίνεται το σίριαλ της μεταγραφής Μόντριτς θα κρατήσει για καιρό ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ