Ρεάλ Μαδρίτης : Ξεκίνησε επαφές με Σάντσες

Ρεάλ Μαδρίτης : Ξεκίνησε επαφές με Σάντσες

Ο Αλέξις Σάντσες είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να ξεκινάνε συζητήσεις με τον μάνατζερ του Χιλιανού επιθετικού

Τον Αλέξις Σάντσες θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον μάνατζερ του Χιλιανού επιθετικού, προκειμένου να τον ντύσει στα λευκά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν διανύει μία πολύ άσχημη αγωνιστική περίοδο, ευρισκόμενη στο -10 από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Έτσι, στις τάξεις των Μαδριλένων, υπάρχει αναστάτωση προκειμένου να βρεθεί η λύση που θα τους οδηγήσει ξανά στην κορυφή. Το ντεφορμάρισμα της επιθετικής γραμμής των Μερένχες οδηγεί τον Φλορεντίνο Πέρεθ να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού άμεσα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν ισπανικά δημοσιεύματα, η περίπτωση του Αλέξις Σάντσες θεωρείται ιδανική, καθώς πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα μπορεί να γίνει Μαδριλένος σε μία προσιτή τιμή.

Το συμβόλαιο του 29χρονου άσου λήγει το φετινό καλοκαίρι και η Άρσεναλ θα ψαχτεί να τον πουλήσει τον Ιανουάριο, αφού δεν θέλει να τον χάσει χωρίς ανταλλάγματα. Ο ίδιος έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο η υπόθεσή του δεν προχώρησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άρσεναλ θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Σάντσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ