«Πολύ κοντά στη Ράγιο Βαγεκάνο ο Ρομπέρτο»

«Πολύ κοντά στη Ράγιο Βαγεκάνο ο Ρομπέρτο»

Η Ράγιο Βαγεκάνο φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, και μάλιστα με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής.

Εκτός από τον Ανδρέα Σάμαρη, η Ράγιο Βαγεκάνο φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της ακόμη έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Ρομπέρτο, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Εσπανιόλ και σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, η νεοφώτιστη ομάδα της La Liga βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Καταλανούς για την απόκτησή του.

Πρόσφατα ο βασικός τερματοφύλακας των Μαδριλένων, Γιόελ, μετακινήθηκε στη Βαγιαδολίδ, έτσι η Ράγιο έχει θέσει σε προτεραιότητα την προσθήκη του Ρομπέρτο και μάλιστα με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής, καθότι η Εσπανιόλ προτίθεται να λύσει το «βαρύ» συμβόλαιο του 31χρονου.

Σε περίπτωση που αυτό το σενάριο γίνει πραγματικότητα, τότε ο Ολυμπιακός δεν θα εισπράξει το ποσό των 500.000 ευρώ, το οποίο φέρεται να δικαιούταν σε περίπτωση πώλησης του ποδοσφαιριστή, βάσει της συμφωνίας των Ερυθρόλευκων με την Εσπανιόλ για την παραχώρηση του Ρομπέρτο το καλοκαίρι του 2016. Η πώληση του Ρομπέρτο θα ήταν κερδοφόρα για την Εσπανιόλ, μόνο εφόσον ερχόταν πρόταση ανώτερη του 1.700.000 ευρώ, κάτι που δεν συνέβη.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο 32χρονος είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Μάλαγα και στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων είχε τοποθετηθεί όρος υποχρεωτικής αγοράς από πλευράς Μαδριλένων. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι τελευταίοι υποβιβάστηκαν «ακύρωσε» τη μεταγραφή του πρώην γκολκίπερ της Μπενφίκα, καθώς είχε τοποθετηθεί σχετικός όρος στη συμφωνία.

Με τη φανέλα της Εσπανιόλ, ο Ρομπέρτο έχει καταγράψει μόλις 6 εμφανίσεις και έχει δεχθεί 14 γκολ, ενώ με την αντίστοιχη της Μάλαγα έφτασε τις 34 και δέχθηκε 51 τέρματα. Τη νέα σεζόν ο Ντιέγκο Λόπεθ αναμένεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού στην ομάδα που τερμάτισε στην 11η θέση της La Liga την περασμένη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ