Λουίς Ενρίκε: « Το VAR είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στο ποδόσφαιρο»

Λουίς Ενρίκε: « Το VAR είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στο ποδόσφαιρο»

Υπέρ με τη χρήση του VAR παρουσιάστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, μιλώντας στη Marca.

Την πεποίθηση ότι το Video Assistant Referee(VAR) είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στο ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρικέ.

Το VAR χρησιμοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ από αυτή τη σεζόν έχει χρήση και στο ισπανικό πρωτάθλημα και αυτή η εξέλιξη φαίνεται να χαροποιεί τον Ισπανό προπονητή, καθώς τάχθηκε υπέρ της χρήσης αυτού.

Μιλώντας στη Marca, ο άλλοτε τεχνικός της Μπαρτσελόνας εκθείασε την εισαγωγή της επιστήμης στο ποδόσφαιρο λέγοντας: « Η εισαγωγή του VAR είναι φανταστική. Μου αρέσει η ιδέα να μπορεί να γυρίσει πίσω τη φάση ο διαιτητής, νομίζω έτσι περιορίζονται τα λάθη και ωφελούνται όλοι. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στο ποδόσφαιρο».

Πάντως, η χρήση του VAR έχει διχάσει τις γνώμες στο κόσμο του ποδοσφαίρου, καθώς ο κεντρικός μέσος της Μπαρτσελόνας, Σέρχιο Μπουσκέτς τα «έβαλε» με το αυτό με αφορμή την αποβολή του Κλεμέν Λενγκλέ από το χθεσινό παιχνίδι των «μπλουγκράνα» με τη Χιρόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ