Ράγιο Βαγεκάνο – Εσπανιόλ 2-2

Ράγιο Βαγεκάνο – Εσπανιόλ 2-2

Η Ράγιο Βαγεκάνο σε ένα πλούσιο ματς σε γκολ όπως συνηθίζει άλλωστε, ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με την Εσπανιόλ (2-2) για την 7η αγωνιστική της La Liga.

Η Ράγιο Βαγεκάνο, από τη στιγμή που ανέβηκε στην κατηγορία είναι η… χαρά του φιλάθλου καθώς συχνά πυκνά τα ματς της εξελίσσονται σε φεστιβάλ γκολ. Έξι ματς μέχρι τώρα στη La Liga και έχουν σημειωθεί 21 γκολ στα παιχνίδια της. Βέβαια τα πιο πολλά τα δέχεται, για αυτό άλλωστε και βρίσκεται στη 17η θέση της βαθμολογίας.

Στο εν λόγω ματς η Ράγιο φιλοξένησε την Εσπανιόλ στο Βαγέκας και άνοιξε το σκορ στο 9’ με τον Ντε Τόμας, για να έρθει εμφατική απάντηση από τους Καταλανούς, που έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με δύο γκολ των Ιγκλέσιας (19’) και Γκρανέρο (45+1’).

Στο δεύτερο μέρος, το ματς ξεκίνησε με γκολ του Κακουτά με πέναλτι στο 47’ για το 2-2 των γηπεδούχων. Από το σημείο αυτό και μετά, υπήρχε από μια καλή ευκαιρία για τις δύο ομάδες αλλά οι Ντιντάκ (61’) και Εμπαρντά (74’) αστόχησαν στις ευκαιρίες που είχαν.

Το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους, με τη Ράγιο (6 ματς) να βρίσκεται στην 17η θέση και την Εσπανιόλ (7 ματς) να ανεβαίνει στην 5η θέση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ