Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

Στο 0-0 κόλλησαν Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης με τους Ροχιμπλάνκος να φεύγουν αήττητοι από το Σαντιάγο Μπερναμπέου για έκτη σερί σεζόν. Σε πολύ καλή βραδιά Τιμπό Κουρτουά και Γιαν Όμπλακ!

Η Ατλέτικο θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Η Ρεάλ στο δεύτερο. Εν τέλει οι δύο «μονομάχοι» έμειναν στο 0-0, σε ένα αποτέλεσμα που αν πρέπει κάποιον να εξυπηρετεί, τότε αυτοί είναι οι Ροχιμπλάνκος που έμειναν αήττητοι στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για έκτη σερί χρονιά.

Αρκετή δουλειά για τον Τιμπό Κουρτουά στο πρώτο 45λεπτο κι ύστερα ξεκούραση… Δυσκόλεψαν τα πράγματα στην επανάληψη για τον Γιαν Όμπλακ με τους δυο τους να στέκονται στο ύψος της περίστασης και να κρατούν αλώβητες τις εστίες τους πραγματοποιώντας μεγάλες επεμβάσεις σε εκατέρωθεν τετ-α-τετ!

Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, για τους φιλοξενούμενους στο 18′ με τον Γκριεζμάν να εκμεταλλεύεται την ταχύτητά του να βγαίνει σε τετ-α-τετ με τον κίπερ της Βασίλισσας, με τον Βέλγο να κρατά το μηδέν. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κρόος έψαξε στο δεύτερο δοκάρι τον Μπέιλ, με το σουτ του Ουαλού να μην βρίσκει στόχο. Το σουτ του Σαούλ στο 14′ δεν ήταν πρόβλημα για τον Κουρτουά, ενώ στο 27ο λεπτό ο Ντιέγκο Κόστα βγήκε απειλητικά στην πλάτη της άμυνας με τον Κουρτουά και πάλι να φωνάζει παρών!

Τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς πολλές συγκινήσεις. Στο 41′ ένα σουτ του Μπέιλ τέσταρε τα αντανακλαστικά του Όμπλακ με τον Σλοβένο στη συνέχεια τη φάσης να κάνει λάθος που δεν στοίχισε τελικά στην ομάδα του. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 66ο λεπτό ο Όμπλακ δεν άφησε τον Ασένσιο να χριστεί σκόρερ, στο 77′ είπε όχι και στον Καρβαχάλ, με τον Ράμος στην αρχή της φάσης να βρίσκει την μπάλα με τα χέρια! Και κάπως έτσι, με MVP τους δύο κίπερ, ένα ακόμα ντέρμπι Μαδριλένιο το τρίτο στη σειρά τελειώνει με τις δύο ομάδες ισόπαλες! Οι Λος Μπλάνκος παραμένουν πρώτοι, μαζί με την Μπαρτσελόνα , στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στην 4η θέση η Ατλέτικο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Λοπετέγκι): Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Νάτσο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (82′ Λούκας Βάθκεθ), Μπέιλ (46′ Θεμπάγιος), Ασένσιο, Μπενζεμά (88′ Βινίσιους)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χιμένες, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Ρόντρι (84′ Κάλινιτς), Κόκε, Σαούλ, Λεμάρ (60′ Κορέα), Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα (68′ Παρτέι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ