Εξετάζει Αζάρ για Ιανουάριο η Ρεάλ Μαδρίτης

Εξετάζει Αζάρ για Ιανουάριο η Ρεάλ Μαδρίτης

Με τη βασίλισσα να περνάει μια περίοδο πολύ κακής φόρμας, επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση απόκτησης του Βέλγου εξτρέμ

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Εντέν Αζάρ φαίνεται να εξετάζει ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά μετά τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα οι «μερένχες» θέλουν να αποκτήσουν τον 27χρονο άσου, ελπίζοντας πως θα μπορέσει να ηγηθεί της επιθετικής τους γραμμής η οποία κάνει… έκκληση για βοήθεια (μόλις 15 γκολ σε 10 αγώνες).

Ο Αζάρ μετά την «παράσταση» που έδωσε στο Μουντιάλ της Ρωσίας εκπροσωπώντας το Βέλγιο, συνεχίζει να κινείται σε… υπερηχητικούς ρυθμούς καταγράφοντας 8 γκολ και 3 ασίστ σε 10 αναμετρήσεις με την Τσέλσι.

Ωστόσο αν οι Μαδριλένοι τελικά αποφασίσουν να κινηθούν για την απόκτησή του 27χρονου ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και να καταβάλουν ένα ποσό κοντά στα 230 εκατ. ευρώ στους «μπλε» οι οποίοι δεν δείχνουν πρόθυμοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Δεδομένου όμως ότι το συμβόλαιο του Αζάρ εκπνέει το καλοκαίρι του 2020 η αξία του μπορεί να μειωθεί, ακριβώς όπως συνέβη και με τον Τιμπό Κουρτουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ