Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που ήρθε ισόπαλη με τη Βιγιαρεάλ (1-1), χάνοντας τεράστια ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάει από το κακό στο χειρότερο. Η Μπαρτσελόνα το βράδυ (21:45) υποδέχεται την υπολογίσιμη (και 2η αυτήν την στιγμή) Σεβίλλη και η Ατλέτικο είχε έναν και μοναδικό σκοπό το βράδυ του Σαββάτου (20/10), μια αποστολή. Να πάρει το «τρίποντο» της νίκης κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Απέτυχε. Ήρθε ισόπαλη (1-1) και έχασε τεράστια ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga.

Μέχρι φέτος, η Ατλέτι μπορούσε να κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν και να βρίσκει τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα. Εν μέρει αυτό ισχύει ακόμα με τους ερυθρόλευκους της Μαδρίτης να είναι η μοναδική ομάδα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που δεν έχει δεχθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο αγώνα. Ρεκόρ που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό και στον Γιαν Όμπλακ. Κάτι δεν λειτουργεί καλά όμως στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που της δίνονται απανωτές ευκαιρίες να ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος και δεν λέει να τις εκμεταλλευτεί.

Στο ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ, για ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να κερδίσουν τη μάχη του κέντρου. Καμία ουσιαστική ευκαιρία. Καμία συγκίνηση. Στην επανάληψη, οι Ροχιμπλάνκος άνοιξαν το σκορ με τον Φιλίπε Λουίς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αντουάν Γκριεζμάν στο 51ο λεπτό. Στο 65΄όμως ο Γκασπάρ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην ερυθρόλευκη άμυνα και έκανε το 1-1 για το Κίτρινο Υποβρύχιο.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα. Το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος με την Ατλέτικο να ανάβει ένα κερί στο μπόι του Γιάν Όμπλακ (έχει απομακρύνει τα 13 από τα 14 σουτ εντός εστίας στη La Liga) και να παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από Αλαβές και Σεβίλλη, στο -1 από την κορυφή.

Βαλένθια – Λεγκανές 1-1

Την τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της  στο «Μεστάγια» έφερε η Βαλένθια που δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λεγκανές (1-1). Οι Νυχτερίδες, μπορεί να μην χάνουν, δεν επικρατούν όμως κιόλας, έχοντας φτάσει τις 7 ισοπαλίες στις πρώτες 9 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η Λεγκανές προηγήθηκε με πέναλτι του Γκουμπάου στο 63ο λεπτό και οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (1-1) με τον Γκαγιά έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ