Νάτσο: «Στηρίζουμε τον Λοπετέγκι»

Νάτσο: «Στηρίζουμε τον Λοπετέγκι»

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως οι παίκτες της ομάδας στηρίζουν τον Χουλέν Λοπετέγκι και επιθυμούν την παραμονή του

Ο Χουλέν Λοπετέγκι βρίσκεται υπό μεγάλη αμφισβήτηση στην Ρεάλ Μαδρίτης, με το προσεχές ντέρμπι απέναντι στην Μπαρτσελόνα να κρίνει το μέλλον του στην ομάδα.

Οι «μερένχες» πέτυχαν την πρώτη τους νίκη έπειτα από ένα μήνα, απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε δεν απομάκρυνε την αρνητική ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα.

«Θέλουμε να κερδίζουμε για εμάς, τον σύλλογο και τον Λοπετέγκι», είπε ο Νάτσο Φερνάντεςζ σε Ισπανούς δημοσιογράφους.

«Στηρίζουμε τον Λοπετέγκι και θέλουμε να συνεχίσει μαζί μας, παρόλο που δεν είναι δική μας απόφαση. Πρώτοι από όλους φταίμε εμείς οι παίκτες», τόνισε.

Αναφορικά με το ντέρμπι της Κυριακής είπε: «Θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, πάντα έτσι είναι και κάθε παίκτης θέλει να παίξει σε αυτό το ντέρμπι. Η νίκη μας στο Τσάμπιονς Λιγκ μας τόνωσε την ψυχολογία και θέλουμε να αποδείξουμε την αξία μας κόντρα στην Μπαρτσελόνα».

«Κανείς δεν κοιτάει τι λέει ο Τύπος, είμαστε όλοι επαγγελματίες. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζουμε, γιατί αυτό ζητάει ο κόσμος από εμάς», πρόσθεσε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ