Βαλβέρδε: Ρωτήθηκε για Μέσι, Ρονάλντο και απάντησε για… γουρουνοκεφαλές!

Βαλβέρδε: Ρωτήθηκε για Μέσι, Ρονάλντο και απάντησε για… γουρουνοκεφαλές!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επικαλέστηκε την επιστροφή του Λουίς Φίγκο στο Καμπ Νου ως παίκτη της Ρεάλ πριν από 18 χρόνια για να καταδείξει τη σημασία του Clasico.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρώνται την Κυριακή (28/10, 18:15) στο Καμπ Νου για την Primera Division, σε ένα Clasico το οποίο μετά από πολλά χρόνια θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ως γνωστόν ο Πορτογάλος αγωνίζεται πλέον στη Γιουβέντους, ενώ ο Αργεντινός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου απέφυγε να αναφέρει με ποιο τρόπο θα καλύψει το κενό του ηγέτη της ομάδας του, ενώ ακόμη μίλησε με σεβασμό για τους Μαδριλένους, παρά την κακή εικόνα που παρουσιάζουν στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για την απουσία των Μέσι και Ρονάλντο θυμήθηκε το παρελθόν και συγκεκριμένα την επιστροφή του Λουίς Φίγκο στο Καμπ Νου για τον οποίο στις κερκίδες εμφανίστηκαν κεφάλια γουρουνιών όπως χαρακτηριστικά είπε:

«Το Clasico υπήρχε πριν από τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Υπήρχαν κεφάλια γουρουνιών που πετάγονταν (σ.σ. στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν 2000-2001, με τον Λουίς Φίγκο να έχει αλλάξει στρατόπεδο και να αντιμετωπίζεται ως «προδότης» από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα), υπήρχε ένταση. Το Clasico είναι πάντα Clasico», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των μπλαουγκράνα.

Και πρόσθεσε: «Υπήρχαν στιγμές στο ξεκίνημα της σεζόν όπου έπαιζε καλά η Ρεάλ, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικα αλλά ξέρουμε τι μας περιμένει. Δεν βλέπουμε τη βαθμολογική θέση τους στην La Liga (6η η Ρεάλ, δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα), αλλά αυτό που μπορούν να κάνουν.

Είναι μία σπουδαία ομάδα. Έκαναν δύο καλά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα και θα χρειαστεί να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση για να τους νικήσουμε. Όσο περισσότερο πληγωμένοι είναι, τόσο πιο επικίνδυνοι είναι. Περιμένω την Ρεάλ να δώσει τον καλύτερο εαυτό της».

Συνεχίζοντας ο «Τσινγκούρι» αναφέρθηκε επίσης στο πόσο καταλυτική μπορεί να είναι η βοήθεια του κόσμου για να έρθει η νίκη για την ομάδα του ενώ απέφυγε να αποκαλύψει πώς σκοπεύει να καλύψει το κενό Λιονέλ Μέσι στην 11άδα των Καταλανών.

Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντική η στήριξη των φιλάθλων μας, θέλουμε να μας υποστηρίζουν από το πρώτο λεπτό. Έχοντας 100.000 ανθρώπους να μας σπρώχνουν προς τη νίκη, γινόμαστε πιο δυνατοί. Έχω αποφασίσει ήδη το αρχικό σχήμα για τον αγώνα της Κυριακής, το σίγουρο είναι πως δεν θα την αποκαλύψω τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ