Μπέκαμ: «Δεν περνάει κρίση η Ρεάλ»

Μπέκαμ: «Δεν περνάει κρίση η Ρεάλ»

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ τόνισε σε δηλώσεις του πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν περνάει κρίση και ότι θα βρει σύντομα τον δρόμο της.

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ, πρώην αρχηγός της Αγγλίας αλλά και παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης στο παρελθόν, πιστεύει ότι οι Μαδριλένοι δεν περνάνε κρίση και εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο πρώην σύλλογος του θα βγει σύντομα από την κακή του πορεία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, ένατη στην La Liga, πριν την σημερινή αναμέτρηση με την Βαγιαδολίδ και χωρίς νίκη από τις 22 Σεπτεμβρίου.

«Δεν θα έλεγα ότι είναι μια κρίση», δήλωσε ο Μπέκαμ στους δημοσιογράφους από την Μπανγκόκ. «Όταν είσαι μία ομάδα τόσο επιτυχημένη και έχεις δύο παιχνίδια που δεν παίζεις καλά, οι άνθρωποι αρχίζουν να μιλάνε γι ‘αυτό», είπε ο Μπέκαμ , που έπαιξε για τέσσερα χρόνια στη Ρεάλ από το 2003 έως το 2007, κερδίζοντας τον τίτλο του πρωταθλήματος με τον σύλλογο στην τελευταία του σεζόν.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε ένα στάδιο αλλαγής. Νομίζω ότι όλες οι μεγάλες ομάδες περνούν από δύσκολες στιγμές».

Οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθούν να κυριαρχούν σε μεγάλο βαθμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ο Μπέκαμ είπε ότι οι ασιατικές ομάδες για να πλησιάσουν σε αυτό το επίπεδο θα χρειάζονταν πολλά χρόνια «σκληρής δουλειάς».

«Νομίζω ότι χρειάζονται βαθιές ρίζες, συστήματα ακαδημίας και προπονητές για να ξεκινήσουν τα παιδιά από πολύ νεαρή ηλικία και να μπορούν να γίνουν επαγγελματίες αθλητές και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές», δήλωσε ο 43χρονος, ιδιοκτήτης του συλλόγου Ιντερ Μαϊάμι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Αυτός είναι ο τρόπος, η δομή των συστημάτων της ακαδημίας και οι σωστοί προπονητές. Τότε τα πράγματα μπορούν να είναι επιτυχημένα, αλλά χρειάζεται χρόνος και πρέπει να έχουν υπομονή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ