Ράγιο Βαγεκάνο – Μπαρτσελόνα 2-3

Ράγιο Βαγεκάνο – Μπαρτσελόνα 2-3

Η Μπαρτσελόνα απέδρασε μετά κόπων και βασάνων από την έδρα της Ράγιο (3-2), αν και μέχρι το 87’ ήταν πίσω στο σκορ με 2-1, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Λουίς Σουάρες.

Η εκ των ουραγών (19η) Ράγιο Βαγεκάνο υποδέχτηκε στο Βαγέκας την πρωτοπόρο -και ερχόμενη με φόρα από τον θρίαμβο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης- Μπαρτσελόνα. Όσοι περίμεναν ένα ματς… λιοντάρια – χριστιανοί, σίγουρα θα έμειναν με το στόμα ανοικτό.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε ιδανικά το ματς με τον Σουάρες να κάνει το 1-0 μόλις στο 11’ μετά από ενέργεια του Άλμπα. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν εντυπωσιακή απάντηση με τον δραστήριο Πότσο. Αρχικά προειδοποίηση στο 31’ αλλά ήταν ελάχιστα άστοχος αλλά στο 35’ με σουτ νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το 1-1. Αυτό ήταν τελικά και το σκορ ημιχρόνου, αφού ο Σουάρες σημάδεψε το δοκάρι σε ευκαιρία του στο 41’.

Στο δεύτερο μέρος, σε ένα ματς που η Ράγιο το πήγε κλειστά, οι Καταλανοί εγκλωβίστηκαν για τα καλά. Μάλιστα το γκολ του Γκαρσία για τους γηπεδούχους έκανε την ομάδα του Βαλβέρδε να βλέπει εφιάλτες καθώς σε περίπτωση ήττας θα πέταγε τον θρίαμβο κόντρα στη Ρεάλ στα… σκουπίδια τόσο βαθμολογικά όσο και από πλευράς γοήτρου.

Γόητρο που έσωσε τελικά το… αποπαίδι των Καταλανών, Ουσμάν Ντεμπελέ, που έκανε το 2-2 στο 87’ για να έρθει ο Σουάρες που έχει πάρει επ’ ώμου τους Μπλαουγκράνα. Ο Ουρουγουανός ως ώρας έχει πάρει το… χρίσμα του ηγέτη, ελλείψει Μέσι, και έκανε το 3-2 στο 90’, σκοράροντας το πέμπτο γκολ του σε δύο ματς και διατηρώντας μόνη πρώτη την Μπαρετσελόνα. Πρώτος σκόρερ της La Liga πλέον ο Σουάρες που έφτασε τα 8 γκολ συνολικά.

https://youtu.be/3XCGsBw5fOM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ