Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-4

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-4

Η Ρεάλ Μαδρίτης σταμάτησε την κατρακύλα των πέντε σερί ματς χωρίς νίκη στην La Liga, επικρατώντας εκτός έδρας της Θέλτα με 4-2. Με 10 παίκτες τελειώσαν το ματς οι Κέλτες.

Η θετική αύρα του Σαντιάγο Σολάρι καλά κρατεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μερένχες σημείωσαν την τέταρτη σερί νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 15 γκολ υπέρ και μόλις 2 κατά και δείχνουν να ξεπερνούν το… μαύρο διάστημα με τη μία νίκη σε 7 ματς στο τελευταίο διάστημα πριν την αλλαγή του Ζουλέν Λοπετέγι.

Το ματς στο Μπαλαΐδος ξεκίνησε ιδανικά για τους παίκτες του Σολάρι με τον Μπενζεμά να ανοίγει το σκορ στο 23’ και τον Καμπράλ να κάνει το 2-0 με αυτογκόλ στο 56’. Οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι στο ματς με γκολ του Μάγιο στο 61’ για να έρθουν άλλα δύο γκολ από τη Βασίλισσα με τους Ράμος (83’) και Θεμπάγιος (90+1’). Οι Κέλτες το μόνο που κατάφεραν ήταν να διαμορφώσουν το τελικό 4-2 με τον Μέντεζ να σκοράρει στο 90+4’. Στην 6η θέση και το -4 από την κορυφή η Ρεάλ, σε μια La Liga όπου γίνεται πραγματική μάχη στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ