Το όνειρο του μικρού Μανού (pics, vids)

Το όνειρο του μικρού Μανού (pics, vids)

Ο 9χρονος Μανού κινείται με προσθετικά μέλη, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να αθλείται φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του Ατλέτικο. Την Κυριακή το όνειρό του έγινε πραγματικότητα!

Ο 9χρονος Μανού είναι ο πιο ξεχωριστός οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης και την περασμένη Κυριακή (11/11) ταξίδεψε από το Μπουένος Άιρες στη Μαδρίτη για να εκπληρώσει το όνειρό του! Πριν μήνες, ο 9χρονος Αργεντινός πιτσιρικάς είχε συγκινήσει ολόκληρο το διαδίκτυο με την προσπάθειά του στον στίβο, φορώντας προσθετικά μέλη και την ερυθρόλευκη φανέλα με το νούμερο «7». Ο Αντουάν Γκριεζμάν εντυπωσιασμένος από τη δύναμη ψυχής του, τον προσκάλεσε στο γήπεδο των Ροχιμπλάνκος και εκείνος ανταποκρίθηκε με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Περπάτησε σε όλο το Wanda Metropolitano, βγήκε στο χορτάρι και κλώτσησε μια μπάλα, πριν πάρει τη θέση του στην κερκίδα για να δει από κοντά την προσπάθεια της Ατλέτι κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-2). Ο προπονητής της ομάδας Ντιέγκο Σιμεόνε και οι παίκτες τον καλωσόρισαν στα αποδυτήρια, ενώ ο Αντουάν Γκριεζμάν. ο άνθρωπος που έδωσε την ευκαιρία στο αγόρι να εκπληρώσει το όνειρό του, του έδωσε μια φανέλα με το No.7 στην πλάτη!

Η «μάχη» του μικρού Μανού ξεκίνησε όταν ήταν 18 μηνών και μια βακτηριακή μόλυνση τον έκανε να χάσει τα δύο του πόδια και το ένα χέρι. Ποτέ του όμως δεν το έβαλε κάτω…

https://twitter.com/AntoGriezmann/status/1032926509659578368?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1032926509659578368&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.20minutos.es%2Fdeportes%2Fnoticia%2Fmanu-nino-argentino-idolo-griezmann-atletico-de-madrid-3489510%2F0%2F

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ