«Στο Metropolitano να δω την Ατλέτικο πριν πεθάνω» (vid)

«Στο Metropolitano να δω την Ατλέτικο πριν πεθάνω» (vid)

Η ευχή μιας 93χρονης φιλάθλου της Ατλέτικο Μαδρίτης έγινε πραγματικότητα

Μια επιθυμία είχε μονάχα πριν πεθάνει, να δει από κοντά την αγαπημένη της ομάδα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην κερκίδα υπήρχε μια ηλικιωμένη κυρία που κατάφερε για πρώτη φορά να πάρει θέση στην κερκίδα, στο νέο σπίτι του συλλόγου. Ήταν εκεί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, πανηγυρίζοντας τη νίκη των Ροχιμπλάνκος στην εκπνοή.

Οι κάμερες του El Dia Despues απαθανάτισαν την άφιξή της στο γήπεδο και τις εκφράσεις ευτυχίας πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Την επιθυμία της, την είχε εκφράσει στα εγγόνια της που την συνόδευαν. Η ηλικιωμένη γιαγιά έφυγε από το Μπούργος μια συνοικία της Ισπανίας στην Παλιά Καστίλη και με λίγα λόγια προσπάθησε να εκφράσει τα συναισθήματά της:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθώ αγώνα της Ατλέτικο, είχα πάει και στο Καλντερόν. Ήταν όμορφο, ήθελα να δω αυτό το «σπίτι» πριν πεθάνω, σύντομα θα κλείσω τα 93, μερικές φορές το κεφάλι μου δεν λειτουργεί καλά …  αλλά είμαι ακόμα υγιής,  ακόμα κι αν κάποιες φορές δεν αισθάνομαι καλά και μερικές φορές δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Αλλά δεν έχει σημασία, είναι το ίδιο, και σήμερα η Ατλέτικο κέρδισε. Αυτή η μέρα είναι μια ευλογία», δήλωσε χαμογελώντας έχοντας, ζήσει ένα από τα ωραιότερα απογεύματα της ζωής της, χάρη στην αγάπη της για το ποδόσφαιρο την μόνη θρησκεία που δεν έχει άθεους.

https://twitter.com/ElDiaDespues/status/1062108526452109312?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fgianlucadimarzio.com%2Fit%2Fatletico-madrid-anziana-tifosa-wanda-metropolitano

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ