«Καίνε» την Ατλέτικο οι αποκαλύψεις του Football Leaks σχετικά με την πώληση του Καράσκο

«Καίνε» την Ατλέτικο οι αποκαλύψεις του Football Leaks σχετικά με την πώληση του Καράσκο

Η ιστορία του φερόμενου ως «τριγώνου» με την Dalian Yifang και τον κολοσσό Wanda

Μετά την Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω της υπόθεσης ντόπινγκ του Σέρχιο Ράμος στον τελικό του Champions League ενάντια στη Γιουβέντους, και μετά τον Νεϊμάρ για τον οποίο αποκαλύφθηκε το background της μετακόμισής του από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, η Ατλέτικο Μαδρίτης έγινε κι αυτή στόχος για την πώληση του Γιανίκ Καράσκο στην κινεζική λέσχη Dalian Yifang, η οποία έλαβε χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι πληροφορίες έχουν δημοσιευθεί από την De Standard. Τα γεγονότα χρονολογούνται από το 2015, όταν η Ατλέτικο αγόρασε τον παίκτη από τη Μονακό, αλλά άνοιξε γραμμή πίστωσης με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του, τον Κριστόφ Ενροτό, (τον Βέλγο μεγαλοαντζέντη μεταξύ άλλων και των Μιραλάς, Οφόε, Καρσελά) για 97 εκατομμύρια δολάρια. Οι Κολτσονέρος είχαν πάρει ένα δάνειο από μια καναδική εταιρεία επενδύσεων και η πώληση του Καράσκο θα ήταν ένα είδος εγγύησης.

Επιπλέον, στις συμφωνίες με τη Μονακό ήταν ότι η Ατλέτι θα έπρεπε να πουλήσει τον παίκτη μέσα σε δύο χρόνια, με το 25% των εσόδων να προορίζονται για τη λέσχη του Πριγκιπάτου και το 5% για τον Ενροτό: και πράγματι τον Φεβρουάριο του 2018, ο παίκτης παραχωρήθηκε στην κινεζική ομάδα Dalian Yifang, που πρόσφατα προωθήθηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Τρίτος στην υπόθεση είναι ο κινεζικός γίγαντας Wanda, που δίνει το όνομά του στο νέο γήπεδο της Ατλέτικο και η οποία στη συνέχεια ανέλαβε την Dalian Yifang!

Στην πραγματικότητα, λοιπόν, η πώληση του Καράσκο στον κινεζικό όμιλο, αλλά και του Νίκο Γκαϊτάν στην ίδια ομάδα, εξυπηρέτησε την Ατλέτικο, σύμφωνα πάντα με το Football Leaks, για να πληρώσει τους λογαριασμούς του δανείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ