Σεβίλλη – Χιρόνα 2-0

Σεβίλλη – Χιρόνα 2-0

Η Σεβίλλη δυσκολεύτηκε απέναντι στη Χιρόνα, όμως με ένα εκρηκτικό 10λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε με 2-0 και έφτασε τους 31 βαθμούς πατώντας (προσωρινά) στην κορυφή μαζί με Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Σεβίλλη επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της Χιρόνα και έπιασε προσωρινά τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα της Ανδαλουσίας δυσκολεύτηκε αρκετά από την καταλανική ομάδα, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με ένα πολύ καλό 10λεπτο στο δεύτερο μέρος.

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Πάμπλο Ματσίν αντιμετώπιζε την πρώην ομάδα του που τις είχε δώσει την άνοδο στη La Liga και στο πρώτο μέρος τα βρήκε σκούρα. Με την επανέναρξη όμως η Σεβίλλη πήρε το προβάδισμα στο 55′, όταν ο Αντρέ Σίλβα κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, με τον Μπανέγα να το μετατρέπει σε γκολ και να κάνει το 1-0.

Στο 64′ με μια επιθετική ενέργεια πανέμορφη ο Μπεν Γεντέρ έδωσε την μπάλα στον Σαράμπια, ο οποίος τελείωσε τη φάση ιδανικά και έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Με τη νίκη αυτή η Σεβίλλη έφτασε τους 31 βαθμούς, όσους έχουν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο και βρίσκεται προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος (περιμένει το βράδυ το ματς των μπλαουγκράνα με τη Λεβάντε).

https://www.youtube.com/watch?v=qjp_LZ2ITQs

https://www.youtube.com/watch?v=ZXdkkVgK4sc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ