Ατλέτικο Μ. – Εσπανιόλ 1-0

Ατλέτικο Μ. – Εσπανιόλ 1-0

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δυσκολεύτηκε απέναντι στην Εσπανιόλ αλλά πήρε το «τρίποντο» με ένα πέναλτι του Γκριεζμάν στο 56' και έπιασε τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή της Λα Λίγκα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Εσπανιόλ αλλά τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με ένα πέναλτι του Γκριεζμάν στο 56ο λεπτό. Με τη νίκη της αυτή η Ατλέτικο έπιασε τη Μπαρτσελόνα στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 34 βαθμούς.

Οι «ροχιμπλάνκος» όχι μόνο δεν δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους, αλλά χρειάστηκαν τις εξαιρετικές επεμβάσεις του Γιαν Όμπλακ για να μην βρεθούν πίσω στο σκορ και εν συνεχεία να διατηρήσουν το προβάδισμα. Η ομάδα της Βαρκελώνης έχει λόγους να αισθάνεται «αδικημένη» από το τελικό αποτέλεσμα καθώς κοίταξε στα μάτια τους Μαδριλένους και έφτασε αρκετές φορές μια ανάσα από το γκολ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη που τη διατηρεί σε τροχιά τίτλου καθώς συγκατοικεί στη κορυφή με την Μπάρτσα. Οι «μπλαουγκράνα» ωστόσο αγωνίζονται αυτή την ώρα απέναντι στη Θέλτα στο Καμπ Νου και με πιθανή νίκη τους θα ξεφύγουν και πάλι τρεις βαθμούς από την Ατλέτικο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Γοδίν, Αρίας, Σαούλ, Παρτέι (77′ Ζέλσον Μάρτινς), Ρόδρι, Κόκε, Κορέα (72′ Μοντέρο), Γκριεζμάν, Κάλινιτς (65′ Βιτόλο)

Εσπανιόλ (Ρουμπί): Ντιέγο Λόπεθ, Ροσάλες, Ντουάρτε, Ντιντάκ Βιλά (82′ Πεδρόσα), Νάλντο (72′ Μελέντο), Νταβίδ Λόπεθ, Γκρανέρο, Νταρντέρ, Σέρχιο Γκαρθία (70′ Πιάτι), Λέο Μπαπτιστάο, Μπόρχα Ιγλέσιας

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ