«Ενδιαφέρον της Σεβίλλης για Μαυροπάνο»

«Ενδιαφέρον της Σεβίλλης για Μαυροπάνο»

Ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει πως η ομάδα της Ανδαλουσίας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού της Άρσεναλ.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έκανε το «μπαμ» στην διάρκεια της περσινής σεζόν με την μεταγραφή του στην Άρσεναλ και μάλιστα κατάφερε ν’ αγωνιστεί με την φανέλα των κανονιέρηδων, παίρνοντας την ευκαιρία από τον Αρσέν Βενγκέρ.

Το όνομα του νεαρού κεντρικού αμυντικού των λονδρέζων φαίνεται πως απασχολεί τους ιθύνοντες της Σεβίλλης, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας η ομάδα της Ανδαλουσίας ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Πάντα με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, η Σεβίλλη είναι σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Πάμπλο Ματσίν έχει συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες για τον Μαυροπάνο.

Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται λόγος για την μεταγραφή του Έλληνα στόπερ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Άρσεναλ και στις ευκαιρίες που έδωσε ο Βενγκέρ στον Μαυροπάνο στο φινάλε της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι Ισπανοί επισημαίνουν πως η Σεβίλλη θέλει να μάθει τις προθέσεις της Άρσεναλ για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, αν δηλαδή ο Έμερι υπολογίζει στα πλάνα του τον Μαυροπάνο ή αν σκοπεύει να συναινέσει στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη. Θυμίζουμε ότι ο νυν τεχνικός των κανονιέρηδων έχει εργαστεί στο παρελθόν στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ