Σεβίλλη : Απέκτησε τον Γκιγέρμε Αράνα

Σεβίλλη : Απέκτησε τον Γκιγέρμε Αράνα

Παίκτης της Σεβίλλης θα είναι από την 1η Ιανουαρίου ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Γκιγέρμε Αρανά, που αποκτήθηκε από την Κορίνθιανς.

Την πρώτη της μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου πραγματοποίησε η Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιάνοι απέκτησαν τον Γκιγέρμε Αράνα από την Κορίνθιανς έναντι 11 εκατ. ευρώ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αναμένεται στην Ισπανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους Σεβιγιάνους μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Ο 20χρονος αμυντικός αναδείχθηκε πρωταθλητής Βραζιλίας την φετινή σεζόν με την Κορίνθιανς, της οποίας ήταν βασικό στέλεχος. Πραγματοποίησε 50 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην Τιμάο αγωνιζόταν από το 2014 και φόρεσε την φανέλα της συνολικά σε 74 αγώνες σκοράροντας 4 τέρματα, ενώ έχει κατακτήσει 2 εγχώρια πρωταθλήματα (2015, 2017) και 1 Παουλίστα (2017). Επίσης έγινε διεθνής με την ομάδα νέων της Βραζιλίας τον περασμένο Ιανουάριο και σε 8 παιχνίδια σημείωσε 2 γκολ.

Ο Αράνα θα ανταγωνιστεί με τον 26χρονο Λιονέλ Καρολέ για την θέση του αναπληρωματικού αριστερού μπακ της Σεβίλλης, πίσω από τον Σέρχιο Εσκουδέρο.

Δείτε σε βίντεο τον Βραζιλιάνο άσο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ