Θέλει μεταγραφή επιθετικού ο Σολάρι

Θέλει μεταγραφή επιθετικού ο Σολάρι

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε στην διοίκηση των «μερένχες» την επιθυμία του για απόκτηση ενός επιθετικού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Σαντιάγκο Σολάρι, τόνισε στην διοίκηση της ομάδας, την ανάγκη για απόκτηση ενός επιθετικού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Μετά την ήττα από την Λεγανές με 3-1 για το Κύπελλο Ισπανίας (η Ρεάλ προκρίθηκε στην επόμενη φάση) ο Σολάρι δήλωσε πως η ομάδα δεν είχε αντικαταστάτη για τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι στον αγώνα με την Μπέτις το Σαββατοκύριακο, ενώ εκτός παραμένουν οι Γκάρεθ Μπέιλ και Μαριάνο Ντίας.

Η κατάσταση αυτή αφήνει ως μόνη επιλογή για την επίθεση τον Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος δεν μπορεί να καλύψει μόνος του, το κενό που έχει δημιουργηθεί. Χαρακτηριστικό της επιθετικής δυστοκίας που χαρακτηρίζει φέτος τους πρωταθλητές Ευρώπης είναι το γεγονός πως έχουν πετύχει μόλις 28 γκολ έπειτα από 19 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ δεν κατάφερε να αναπληρώσει επάξια το κενό που άφησε η φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι και αναμένεται να ενισχυθεί μέσα στον Ιανουάριο προκειμένου να «κλείσει» όσο μπορεί την τρύπα που έχει δημιουργηθεί στην θέση των φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ