Ουέσκα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3

Ουέσκα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3

Η Ατλέτικο Μαδρίτης άφησε πίσω της τον αναπάντεχο αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Χιρόνα και πέρασε... αέρα από την έδρα της ουραγού Ουέσκα (3-0), φτάνοντας τα 17 ματς αήττητη στη La Liga.

Δεν πείθει φέτος η Ατλέτικο. Πρόσφατο παράδειγμα ο αποκλεισμός της από την Χιρόνα για το Copa del Rey. Παρόλα αυτά, όσον αφορά το πρωτάθλημα Ισπανίας, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε συμπλήρωσε μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Ουέσκα (3-0) τα 17 παιχνίδια αήττητη (10 νίκες, 7 ισοπαλίες), το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ της, στην εποχή του Αργεντινού στον πάγκο.

Οι Ροχιμπλάνκος δεν είχαν κανένα πρόβλημα κόντρα στη φανερά πιο αδύναμη Ουέσκα το βράδυ του Σαββάτου (19/01). Επιβλήθηκε με 3-0 και πλησίασαν την Μπαρτσελόνα προσωρινά(;) στους 2 βαθμούς. Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν αύριο (20/01, 9.45μ.μ.) τη Λεγκανές.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31′.Μετά από πολύ ωραία συνεργασία, η μπάλα έφτασε στον Λούκας Ερνάντες, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με την Ατλέτι. Στην επανάληψη, οι Μαδριλένοι καθάρισαν το ματς. Στο 52′  ο Αρίας πήρε την μπάλα μετά από εξαιρετική σέντρα του Γκριεζμάν και με φοβερό σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-0. Με τον Κόκε να παίρνει το «ριμπάουντ» μετά από κεφαλιά του Γκριεζμάν στο δοκάρι και από κοντά να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 71ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουέσκα (Φρανθίσκο): Σανταμαρία, Ετσέιτα, Πουλίδο, Μιραμόν, Ινσούα, Μούστο (70′ Ερέρα), Φερέιρο, Μόι Γκόμεθ, Ριβέρα (53′ Αβιλα), Γκαγιέγο, Ερνάντες (61′ Γκαγιάρ).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλακ, Γοδίν, Αρίας, Χιμένες, Ερναντέζ (86′ Μοντέρο), Κόκε (72′ Μογιέχο), Λεμάρ (90′ Χοακίν Μουνιόθ), Παρτέι, Ρόδρι, Κορέα, Γκριεζμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ