Χετάφε – Βαλένθια 1-0

Χετάφε – Βαλένθια 1-0

Αν και αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω για 65 λεπτά, η Βαλένθια ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος από την Χετάφε με 1-0.

Το φετινό αήττητο της Βαλένθια έλαβε τέλος στην έδρα της Χετάφε. Οι Νυχτερίδες ηττήθηκαν με 1-0 και δεν κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στους 2 βαθμούς.

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Αραμπάρι της Χετάφε αποβλήθηκε μόλις στο 25ο λεπτό. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τον γκολκίπερ Γκουαίτα (πρώην παίκτης της Βαλένθια) , ο οποίος έπιασε τα πάντα και στο 66’ ο Μπεργάρα έκανε το 1-0 δίνοντας μία πολύ σημαντική νίκη στη Χετάφε.

Μετά από αυτό το ματς η Βαλένθια παρέμεινε στους 31 βαθμούς και είδε την Μπαρτσελόνα να ανοίγει την διαφορά από την πρώτη θέση στους 5 βαθμούς. Από την άλλη η Χετάφε έφτασε τους 19 βαθμούς και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

ΧΕΤΑΦΕ: Γκουαΐτα, Νταμιάν Σουάρες, Ντακονάμ, Μπρούνο Γκονθάλεθ, Μολινέρο, Μπεργκάρα, Αραμπάρι, Πορτίγιο, Εντιάιγ (72′ Φαζρ), Χόρχε Μολίνα (92′ Λασέν), Άνχελ (79′ Ολιβέρα).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο, Μαρτίν Μοντόγια, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Ρούμπεν Βέζο, Χοσέ Γκαγιά, Κοντογκμπιά (46′ Νάτσο Χιλ), Ντάνι Παρέχο, Κάρλος Σολέρ, Αντρέας Περέιρα (63′ Σάντι Μίνα), Ροντρίγκο, Τζάτζα.

https://www.youtube.com/watch?v=4-V1Owvw9e0

Στο ματς που έγινε το μεσημέρι η Λεγανές επικράτησε με 3-1 της Βιγιαρεάλ αν και έμεινε πίσω στο σκορ στο 60 με γκολ του Ραμπά. Η ομάδα του τραυματία Δημήτρη Σιόβα ανέτρεψε την κατάσταση με τα τέρματα των Ρίκο (72’), Ελ Ζαρ (81’), Γκάμπριελ (90+3’). Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους γηπεδούχους μετά από τέσσερις σερί ήττες, ενώ η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

ΛΕΓΑΝΕΣ: Κουέγιαρ, Τίτο, Μπουστίνθα, Ραούλ Γκαρθία, Ντιέγκο Ρίκο, Ρουμπέν Πέρεθ, Γκαμπριέλ, Ελ Ζαρ, Σιμανόβσκι (68′ Αμπραμπάτ), Εράσο (84′ Έρικ Μοράν), Μποβού (78′ Ναράνχο).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Μπαρμπόσα, Μάριο Γκασπάρ, Μπονέρα, Άλβαρο Γκονθάλεθ, Αντριάν Μαρίν (88′ Τσούκα), Ρόντρι Ερνάντεθ, Τριγκέρος, Ντάνι Ράμπα (77′ Μάριο Γκονθάλεθ), Πάμπλο Φορνάλς, Μπακαμπού, Μπάκα (35′ Ρομπέρτο Σοριάνο).

https://www.youtube.com/watch?v=teGUuyIXVmY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ