Χιρόνα – Μπαρτσελόνα 0-2

Χιρόνα – Μπαρτσελόνα 0-2

Η Μπαρτσελόνα δεν εντυπωσίασε αλλά με γκολ των Σεμέδο και Σουάρες επικράτησε της Χιρόνα με 2-0 στο «Μοντιλίβι», πέτυχε την όγδοη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και διατήρησε το +5 από την Ατλέτικο.

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Μπαρτσελόνα που επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Χιρόνα και κράτησε το +5 από την δεύτερη Ατλέτικο. Οι Καταλανοί δεν εντυπωσίασαν ωστόσο κρατάνε την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί και η όγδοη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 9′ ο Σεμέδο με μονοκόμματο αριστερό σουτ πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 16′ ο Μέσι με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Κουτίνιο αλλά αυτός νικήθηκε στο τετ α τέτ από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 42′ η Χιρόνα άγγιξε την ισοφάριση με τον Τερ Στέγκεν να νικά τον Στουάνι, ενώ ο Πικέ έδιωξε στη γραμμή το πλασέ του Πονς.

Στο 68′ ο Μέσι με όμορφο τελείωμα έγραψε το τελικό 2-0 ενώ νωρίτερα είχαν μείνει και με παίκτη λιγότερο οι γηπεδούχοι εξαιτίας της αποβολής του Μπερνάρδο. Αυτό ήταν και το 37ο διαφορετικό γήπεδο στη La Liga όπου σκοράρει ο Αργεντινός παικταράς.

https://www.youtube.com/watch?v=u5cSLL25UyI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ