Μοράτα: «Χαρούμενος και περήφανος που είμαι στην Ατλέτικο»

Μοράτα: «Χαρούμενος και περήφανος που είμαι στην Ατλέτικο»

Ο Άλβαρο Μοράτα δήλωσε χαρούμενος και περήφανος που θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Περήφανος που θα αγωνιστεί στην Ατλέτικο δήλωσε ο Άλβαρο Μοράτα, κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους «ροχιμπλάνκος». Ο διεθνής Ισπανός επιθετικός, που αποκτήθηκε ως δανεικός για ενάμιση χρόνο από την Τσέλσι και υπέγραψε χθες (28/1) το συμβόλαιό του με την κάτοχο του Europa League, επιστρέφει στο σύλλογο που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, έχοντας όμως ενδιάμεσα φορέσει τη φανέλα της «μισητής» Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Το περασμένο Σάββατο (26/1), στο ματς πρωταθλήματος με τη Χετάφε, οι φανατικοί οπαδοί των «ροχιμπλάνκος» εξέφρασαν με συνθήματα την αντίθεσή τους στην -επικείμενη τότε- απόκτηση του 26χρονου φορ και κανείς δεν γνωρίζει τι υποδοχή θα του επιφυλάξουν, καθώς μάλιστα το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του με την Ατλέτικο θα είναι… κόντρα στη Ρεάλ, στις 9/2 (μεσολαβεί το εκτός έδρας ματς με τη Μπέτις).

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Σημαίνει πολλά για μένα να βρίσκομαι εδώ. Νομίζω ότι σήμερα, δεν είμαι υποχρεωμένος να εξηγήσω τα συναισθήματά μου. Αν είμαι εδώ, είναι γιατί ήθελα να είμαι εδώ. Είχα δώσει το λόγο μου ότι θα ερχόμουν εδώ όσο συντομότερα γινόταν. Δεν θέλω να μιλήσω με λόγια, θέλω να μιλήσω μέσα στο γήπεδο, αυτό είναι το πιο σημαντικό», δήλωσε κατά την παρουσίασή του ο Μοράτα, ο οποίος εκτός της Ρεάλ θα κληθεί να αντιμετωπίσει σύντομα και άλλη μία πρώην ομάδα του, τη Γιουβέντους, αντίπαλο της Ατλέτικο στους «16» του Champions League.

Σε ερώτηση για τον ανταγωνισμό του με τον Ντιέγκο Κόστα για μία θέση στην ενδεκάδα (όταν ο Ισπανο-Βραζιλιάνος επιστρέψει από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε), ο Μοράτα απάντησε: «Ο Ντιέγκο δεν είναι απλά ένας συμπαίκτης, είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής και ένας φίλος. Τον θεωρώ φίλο μου, γιατί είχα μιλήσει μαζί του όταν περνούσα δύσκολες στιγμές (σ.σ. αναφέρεται στη θητεία του στην Τσέλσι) ή όταν τις περνούσε εκείνος». Πρόσθεσε, δε, ότι θα μπορούσε να παίξει ως δίδυμο με τον Ντιέγκο Κόστα, αν και μία τέτοια περίπτωση είναι μάλλον απίθανη, τουλάχιστον όσο είναι υγιής ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ