Το πατρικό γράμμα του Στόιτσκοφ στον Κουτίνιο

Το πατρικό γράμμα του Στόιτσκοφ στον Κουτίνιο

Ο ποδοσφαιριστής – θρύλος του βουλγαρικού ποδοσφαίρου Χρίστο Στόιτσκοφ απευθύνεται στον Κουτίνιο μέσω της Mundo Derpotivo. «Μην σκεφτείς να αλλάξεις ομάδα, όπως έχω διαβάσει αυτές τις μέρες ότι μπορεί να συμβεί. Η Μπαρτσελόνα είναι κάτι περισσότερο από ένα κλαμπ», τονίζει μεταξύ άλλων στον Βραζιλιάνο.

Ο Βραζιλιάνος άσος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στην Μπαρτσελόνα με τις πληροφορίες να τον θέλουν δυσαρεστημένο στην Βαρκελώνη. Ο 26χρονος μάλιστα φέρεται να είχε συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να συζητήσουν τι φταίει. Την ίδια ώρα ο θρυλικός Χρίστο Στόιτσκοφ αντιλαμβανόμενος την φάση έχει δύο λόγια να του πει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο γράμμα:

«Γράφω αυτά τα λόγια για να σου στείλω την ειλικρινή υποστήριξή μου για την στιγμή που περνάς, αν και πολλοί θα ήθελαν να περάσουν από αυτές τις καταστάσεις και να πετύχουν δύο γκολ ως το πιο σημαντικό που έβαλες με τη Σεβίλλη στο Copa del Rey. Με την ευκαιρία,το πρώτο τέρμα, το να σου παραχωρεί ο Μέσι την εκτέλεση του πέναλτι που ήταν σημαντικό γιατί το παιχνίδι ήταν ισόπαλο. Αυτό γίνεται μόνο από τους αυτούς είναι «νούμερο 1″.

Η ομάδα δεν είναι εύκολη ομάδα και εγώ, τους πρώτους μήνες, έτσι έκανα. Ξέρω τι αισθάνεσαι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλεις, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι με δουλειά και θυσίες θα προχωρήσεις, γιατί έχεις τα πάντα σε ποιότητα. Είσαι ένας από τους καλύτερους ξένους που έχουν ποτέ περάσει από την Μπάρτσα.

Έχεις πολύ ποδόσφαιρο στα παπούτσια σου και το μόνο πράγμα που πρέπει να σκέφτεσαι είναι να το απολαμβάνεις. Απόλαυσέ το όπως όταν παίζεις με την Εθνική Βραζιλίας. Κι εγώ προσπαθούσα να το απολαύσω όπως έκανα με την Εθνική Βουλγαρίας και κατάφερα να το απολαμβάνω εξίσου και στα δύο.

Δεν πρέπει ποτέ να αποθαρρύνεσαι γιατί, από ό, τι έχω δει, οι οπαδοί είναι μαζί σου και πραγματικά θέλουν να πετύχεις. Σκέψου το ως το καλύτερο χόμπι στον κόσμο και θα σε ανταμείψει όπως έκανε και εμένα.

Εκτός αυτού, τώρα δεν είναι καιρός να κάνουμε πίσω, αλλά να ανεβούμε. Πρέπει να ξεχάσουμε αμέσως την ισοπαλία ενάντια στη Βαλένθια. Η λίγκα είναι δύσκολη , επιστρέφει το Champions League και πιο συγκεκριμένα αντιμετωπίζουμε σε ένα μήνα τρία παιχνίδια στη σειρά εναντίον του αιώνιου αντιπάλου, της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν πρέπει ποτέ να… συγχωρείται. Είναι ο καλύτερος αγώνας στον κόσμο και γνωρίζεις ήδη τι σημαίνει να σκοράρεις σε ένα Κλάσικο, μοναδική αίσθηση.

Τέλος, μια μικρή χάρη. Μην σκεφτείς να αλλάξεις ομάδα, όπως έχω διαβάσει αυτές τις μέρες ότι μπορεί να συμβεί. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα όπως η δική μας. Είναι κάτι περισσότερο από ένα κλαμπ. Και δεν θα βρεις άλλη ομάδα, με τους φίλους σου Μέσι Σουάρες και την υπόλοιπη παρέα, στην οποία θα έχετε πολύ χρόνο να κάνετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο, να παίζετε ποδόσφαιρο.

Σου εύχομαι ό, τι καλύτερο, με όλη μου την καρδιά, είμαι σίγουρος ότι θα γράψεις Ιστορία στην Μπάρτσα.

Χρίστο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ