Μπαρτσελόνα και Ρεάλ βλέπουν Ζοάο Φέλιξ

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ βλέπουν Ζοάο Φέλιξ

Όπως αναφέρει η Μαδριλένικη AS, ο 19χρονος επιθετικός της Μπενφίκα βρίσκεται στο ραντάρ των δυο ισπανικών γιγάντων.

Το next big thing της Πορτογαλίας έχουν στο στόχαστρο Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Ο λόγος για τον νεαρό άσο της Μπενφίκα, Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος στην παρθενική του χρονιά με την πρώτη ομάδα των «αετών» έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Τη φετινή σεζόν, ο 19χρονος έχει καταφέρει να σκοράρει εννέα φορές σε περίπου 1000 αγωνιστικά λεπτά και με τις συνολικές του εμφανίσεις έχει κάνει τους συμπατριώτες του να παραμιλούν. Τα μέσα της Πορτογαλίας τον αποκαλούν «τυφώνα Φέλιξ» ενώ πολλοί τον θεωρούν ως τον επόμενο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλλον ανάμεσα σε εκείνους είναι και οι ιθύνοντες της Ρεάλ, οι οποίοι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του. Πάντως, το όνομα του Πορτογάλου δεν έγινε γνωστό τη φετινή χρονιά στην ομάδα της Μαδρίτης, καθώς οι Μαδριλένοι τον γνωρίζουν πολύ καλά και από τα ημιτελικά του Youth League τη σεζόν 2016 – 2017.

Ο τότε 17χρονος Φέλιξ, χάρη σε δυο δικά του τέρματα είχε αφήσει εκτός συνέχειας τους «Μερένχες», οι οποίοι από τότε τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Πάντως η Ρεάλ δεν παίζει μόνη της για την απόκτηση του Πορτογάλου, καθώς και η Μπαρτσελόνα φέρεται έτοιμη να προσεγγίσει τον νεαρό αστέρα. Μετά την μεταγραφή του Ντε Γιόνγκ, οι «Μπλαουγκράνα» συνεχίζουν το παιδομάζωμα και πλέον σειρά έχουν πάρει τα ονόματα των Ζοάο Φέλιξ και Ντε Λιχτ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ