«Βαλβερδέτα»: Το νέο σύνθημα των φίλων της Μπαρτσελόνα για τον Βαλβέρδε (vid)

«Βαλβερδέτα»: Το νέο σύνθημα των φίλων της Μπαρτσελόνα για τον Βαλβέρδε (vid)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως έχει κερδίσει την καθολική αγάπη των οπαδών της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δημιούργησαν ένα νέο σύνθημα για τον προπονητή τους.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τότε που έφτασε στη Βαρκελώνη έχει καταφέρει να αγαπηθεί από τον κόσμο της ομάδας, παρά τις αρχικές αμφισβητήσεις. Μετρώντας ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Ισπανίας από την πρώτη του κιόλας σεζόν, ο Βάσκος τεχνικός μεγαλώνει συνεχώς την σύγχρονη ιστορία της Μπαρτσελόνα και η επιβράβευσή του δεν άργησε να έρθει.

Αρχικά, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» ανανέωσε τη συνεργασία τους, όμως η πιο συγκινητική πράξη ήρθε από το κόσμο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, μετά και τις δυο ιστορικές νίκες των Καταλανών απέναντι στη Ρεάλ, οι οπαδοί αποφάσισαν να δείξουν και εμπράκτως τη στήριξή τους στον 55χρονο, δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα.

Η «Βαλβερδέτα», όπως ονομάστηκε, είναι ένας ύμνος προς το πρόσωπο του Βάσκου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει: «ο Βαλβέρδε ακουγόταν ότι θα μετατραπεί σε θρύλο και παρότι τα ξεκινήματά του δεν έκαναν αμέσως αίσθηση, η ισχυρή Βαλβερδέτα ξεκίνησε σαν ένας γίγαντας να αναπτύσσεται στη Βαρκελώνη».

Μέσα από το σύνθημα, οι φίλαθλοι αποθεώνουν τη ευφυΐα του Βαλβέρδε, αλλά και τον χαρακτηρίζουν ως ότι πιο πλησιέστερο στον Θεό. Φυσικά, η… ωδή για τον Ισπανό πλαισιώνετε και από το ρυθμικό «Εεεεερνέστο Βαλβέεεεερδε», όπως ακριβώς ακουγόταν και στο «Καραϊσκάκης» κατά την περίοδό του στον Ολυμπιακό.

https://twitter.com/ryghtan/status/1102631343882682369

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ