Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Μανέ

Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Μανέ

Ο Σενεγαλέζος είναι μια από τις πρώτες μεταγραφές που ζήτησε ο Ζινεντίν Ζιντάν στην προσπάθειά του να ανοικοδομήσει τη «νέα» Ρεάλ Μαδρίτης.

Η φετινή χρονιά μοιάζει χαμένη για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη οι ιθύνοντες του συλλόγου σχεδιάζουν τα πλάνα τους για την επόμενη. Μετά την επιστροφή του στη Μαδρίτη, ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται πως ήδη καταστρώνει τα σχέδιά του για την νέα σεζόν και ένας από τους πρώτους στόχους αποτελεί η απόκτηση του Σαντιό Μανέ.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο Γάλλος τρέφει βαθιά εκτίμηση για τις ικανότητες του Σενεγαλέζου και έχει δώσει την έγκρισή του για τη μετακίνηση του επιθετικού της Λίβερπουλ στην Ισπανία.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μανέ ακούγεται για τη Ρεάλ, καθώς βρέθηκε πολύ κοντά στους «Μερένχες» και το καλοκαίρι του 2018. Μάλιστα, τότε στον πάγκο του συλλόγου βρισκόταν και πάλι ο Ζινεντίν Ζιντάν, όμως η παραίτησή από τη «βασίλισσα» σήμανε την παραμονή του 26χρονου στην Αγγλία.

Όπως φαίνεται όμως, η επιστροφή του Γάλλου στους Μαδριλένους αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του συλλόγου για τον Σενεγαλέζο και πλέον το μόνο που απομένει είναι μια επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ