France Football: «Η Ρεάλ θα χρειαστεί 280 εκατ. για Μπαπέ» (pic)

France Football: «Η Ρεάλ θα χρειαστεί 280 εκατ. για Μπαπέ» (pic)

Ζωντανή στο κυνήγι της απόκτησης του 20χρονου κρατάει τη Ρεάλ το γαλλικό περιοδικό, η οποία όμως θα χρειαστεί να εκταμιεύσει το ποσό των 280 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Γη και ύδωρ πρέπει να προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» από τους Παριζιάνους για την απόκτηση του Κίλιαν Μπαπέ.

Ο Γάλλος επιθετικός αποτελεί το νούμερο ένα στόχο της διοίκησης των Μαδριλένων για το προσεχές καλοκαίρι, η οποία έχει βάλει μπρος το σχέδιο ανοικοδόμησης του συλλόγου μετά και την καταστροφική φετινή χρονιά.

Η υπόθεση πάντως του 20χρονου μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς η Παρί δεν είναι σε καμία περίπτωση πρόθυμη να τον παραχωρήσει.

Σε συνάρτηση μάλιστα με το γεγονός πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα στα οικονομικά, ο γαλλικός σύλλογος πρέπει να δεχθεί μια άκρως δελεαστική πρόταση για να δεχθεί να τον αφήσει.

Όπως υποστηρίζει, πάντως, το France Football, οι «Μερένχες» βρίσκονται ακόμη στο κόλπο, όμως, θα χρειαστεί να καταβάλουν το ποσό των 280 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να έχουν ελπίδες για την απόκτησή του.

Μένει πλέον να δούμε αν η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να σπάσει τα ταμεία της για την μεταγραφή του Μπαπέ, η οποία αν τελικά επιτευχθεί, πιθανότατα θα είναι η ακριβότερη της ιστορίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ