Η εξήγηση του Ζιντάν για τη χρησιμοποίηση του γιου του

Η εξήγηση του Ζιντάν για τη χρησιμοποίηση του γιου του

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δέχθηκε κριτική για τη χρησιμοποίηση του γιου του στην αρχική ενδεκάδα των «μερένχες» και σε δηλώσεις έδωσε την απάντηση του.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, στον χθεσινό (31/3) αγώνα εναντίον της Ουέσκα, αποφάσισε να ξεκινήσει με βασικό τερματοφύλακα τον γιο του Λούκα Ζιντάν.

Η συγκεκριμένη κίνηση του Γαλλοαλγερινού προπονητή προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις αφού πολλοί έσπευσαν να τον κατηγορήσουν επειδή χρησιμοποίησε τον γιο του κάτω από τα δοκάρια της «βασίλισσας».

Ο 46χρονος προπονητής πάντως τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα και έδωσε την απάντηση του σε όσους αμφισβήτησαν την πράξη του. Ο Ζιντάν ανέφερε πως από τη στιγμή που ο Κουρτουά αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και ο Νάβας προερχόταν από ματς με τη χώρα του αποφάσισε να βάλει το γιο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Μαδριλένων:

«Δεν το βλέπω σαν ότι εγώ χάρισα το ντεμπούτο του στον γιο μου, αλλά σε έναν παίκτη του ρόστερ μας. Είναι ένας τερματοφύλακας με χαρακτήρα και προσωπικότητα, βρίσκεται στην ομάδα εδώ και χρόνια και είμαι χαρούμενος για εκείνον», τόνισε αρχικά, για να ολοκληρώσει:

«Είχαμε κάποια προβλήματα, ο Κουρτουά είχε έναν μικροτραυματισμό, ο Νάβας ερχόταν από υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα και έτσι επέλεξα τον Λούκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ