Χιρόνα – Εσπανιόλ 1-2

Χιρόνα – Εσπανιόλ 1-2

Η Εσπανιόλ επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Χιρόνα για την 31η αγωνιστική της La Liga και δείχνει να ξεμπερδεύει με την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Μεγάλη νίκη για την Εσπανιόλ στο καταλανικό ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής της La Liga. Η ομάδα του Ρούμπι, επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Χιρόνα και πλέον βρίσκεται στο +9 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αρκετά μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο καλές ευκαιρίες με τον Γου Λέι και τους γηπεδούχους να έχουν μία καλή φάση με τον Πόρτου. Η Εσπανιόλ ήταν αυτή που βρήκε πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα, χάρη σε σουτ του Νταρντέρ έξω από τη μεγάλη περιοχή, στο 59ο λεπτό.

Η Χιρόνα πίεσε και κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 80′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στουάνι. Η Εσπανιόλ όμως 9 λεπτά αργότερα, έφτασε σε δεύτερο γκολ, και πάλι με τον Νταρντέρ, ο οποίος με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στους 38 βαθμούς πλέον η Εσπανιόλ που έχει πάρει απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η Χιρόνα έμεινε στους 34 βαθμούς και την 14η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ