Χοακίν Καπαρός: «Εχω λευχαιμία, αλλά συνεχίζω στη Σεβίλλη»!

Χοακίν Καπαρός: «Εχω λευχαιμία, αλλά συνεχίζω στη Σεβίλλη»!

Μετά τη νίκη επί της Βαγιαδολίδ, ο προπονητής των Ανδαλουσιανών ανακοίνωσε ότι πάσχει από χρόνια λευχαιμία, ξεκαθαρίζοντας πάντως οτι θα συνεχίσει κανονικά τη δουλειά του.

Νέο σοκ για τη Σεβίλλη μέσα λίγους μήνες καθώς μετά τον Μπερίσο και ο Χοακίν Καπαράς έρχεται αντιμέτωπος με τον καρκίνο! Θυμίζουμε ότι περίπου 1,5 χρόνο πριν ο Μπερίσο είχε υποβληθεί σε επιτυχημένη επέμβαση για τον καρκίνο του προστάτη.

Τώρα είναι η σειρά του Καπαρός να ανακοινώσει ότι ταλαιπωρείται από λευχαιμία. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο 63χρονος τεχνικός μετά το ματς με τη Βιαγιαδολίδ, στον οποίον οι σεβιγιάνοι επικράτησαν με 2-0.

«Ξέρετε ότι το κόκκινο αίμα μου βράζει. Υπάρχει μία μάχη ανάμεσα στα λευκά και τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Έχω χρόνια λευχαιμία. Μπορώ όμως να ζήσω μία φυσιολογική ζωή. Θέλω να συνεχίσω το επάγγελμα μου, δεν θέλω να πάνω κάποια ειδική θεραπεία, εκτιμώ την ευκαιρία που μου έδωσε το κλαμπ», ήταν τα λόγια του 63χρονου Ισπανού τεχνικού, ο οποίος έχει καθίσει ξανά στον πάγκο της Σεβίλλης και συγκεκριμένα την πενταετία 2000-05.

Ο Καπαρός ανέλαβε στις 15 Μαρτίου ως υπηρεσιακός όντας ως τότε τεχνικός διευθυντής της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ