Σεβίλλη – Ράγιο Βαγιεκάνο 5-0 (vid)

Σεβίλλη – Ράγιο Βαγιεκάνο 5-0 (vid)

Οι Σεβιγιάνοι διέλυσαν με 5-0 την ουραγό και χάρισαν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους τους, ενώ η Βιγιαρεάλ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-0) και βρίσκεται πλέον στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε γκολ πέτυχε η Σεβίλλη απέναντι στην Ράγιο Βαγιεκάνο.

Οι Ανδαλουσιάνοι έκαναν σμπαράλια την άμυνα της ουραγού και πέτυχαν μια επιβλητική νίκη με 5-0, για την 34η αγωνιστική της La Liga. Οι παίκτες του Χοακίν Καπαρός ξεδίπλωσαν στον αγωνιστικό χώρο το πλούσιο ταλέντο τους και χάρισαν θέαμα υψηλού επιπέδου στους φιλάθλους τους που βρέθηκαν το βράδυ της Μ. Πέμπτης στο «Ραμόν Σαντσέθ Πιθχουάν».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και τα πέντε γκολ της Σεβίλλης μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, ο Πρόμες στο 54’ άνοιξε το σκορ, με τον Μουνίρ δύο λεπτά αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και στο 61’ να κάνει το 3-0. Το 4-0 έγινε από τον Μπεν Γεντέρ στο 69’, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μπράιαν Χιλ. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ του πιτσιρικά με τη φανέλα των Σεβιγιάνων.

Δείτε το γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Διπλό παραμονής για Βιγιαρέαλ

Μια υπερπολύτιμη νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην La Liga πέτυχε η Βιγιαρεάλ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Ρεάλ Σοσιεδάδ με 1-0 και αύξησε στους 5 βαθμούς την διαφορά από την ζώνη υποβιβασμού. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε o Ζεράρδ Μορένο πέντε λεπτά πριν το φινάλε, έπειτα από ασίστ του Σάντι Καθόρλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ