«Τελειώνει» ο Μπέιλ από τη Ρεαλ

«Τελειώνει» ο Μπέιλ από τη Ρεαλ

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου φαίνεται πως παρακολουθούμε ανάμεσα σε Μπέιλ και Ρεάλ, με τελευταία απόδειξη την απόφαση του Ουαλού να μην επιβιβαστεί στο λεωφορείο της ομάδας.

Ήταν λίγο – πολύ γνωστό πως η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να βάλει πωλητήριο στον Γκάρεθ Μπέιλ το προσεχές καλοκαίρι, καθώς ο Ουαλός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει της επόμενης σεζόν.

Όπως φαίνεται μάλιστα, ο ίδιος το έχει πάρει… απόφαση πως θα αποχωρήσει σε λίγους μήνες από τη Μαδρίτη, με αποτέλεσμα να δείχνει πρόδηλα πως δεν έχει το μυαλό του στους «Μερένχες».

Κάτι τέτοιο φάνηκε και μετά την ήττα της Ρεάλ από την Ράγιο Βαγιεκάνο, με τον Μπέιλ να προτιμά να αποχωρήσει με διαφορετικό όχημα από το γήπεδο παρά με το λεωφορείο της ομάδας.

Από εκεί μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο της ισπανικής πρωτεύουσας όπου τον περίμενε ένα ιδιωτικό τζετ, με τον Ουαλό να αποχωρεί για άγνωστο προορισμό, έχοντας πάντως παράλληλα ρεπό 2,5 ημερών.

Μάλιστα, ακόμα και ο Ζινεντίν Ζιντάν, βλέποντας τα… τερτίπια του 29χρονου τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών δεν μπορεί να καταλάβει εάν ο Μπείλ έχει το μυαλό του στις υποχρεώσεις του με τον ισπανικό σύλλογο:

«Δεν ξέρω αν το μυαλό του είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος στη συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ