Έκλεισε Γιόβιτς με 60 εκατ. ευρώ η Ρεάλ!

Έκλεισε Γιόβιτς με 60 εκατ. ευρώ η Ρεάλ!

Σύμφωνα με την As η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία με την Άιντραχτ για την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς εκταμιεύοντας 60 εκατομμύρια ευρώ

Η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε στην δεύτερη συμφωνία ενόψει της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου ταράζοντας μάλιστα τα… νερά της Γηραιάς Ηπείρου!

Η Βασίλισσα έκλεισε τον Λούκα Γιόβιτς!

Όπως υποστηρίζει η «AS»,οι Μαδριλένοι ήρθαν σε συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του 21χρονο Σέρβου επιθετικού, εκταμιεύοντας το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ!

Οι Μερένχες θέλουν να προσφέρουν στον Ζινεντίν Ζιντάν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ευρώπη και ο νεαρός άσος της Άιντραχτ ήταν μια υπόθεση που εξέταζαν καιρό. Με την τελική απάντηση τόσο του γερμανικού συλλόγου όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή να είναι θετική!

Ο Γιόβιτς αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο έξι ετών, ενώ κερδισμένη από το deal θα είναι και η Μπενφίκα, η οποία έχει ποσοστό μεταπώλησης 20% και θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Λούκα Γιόβιτς θα γίνει λοιπόν κάτοικος Μαδρίτης, όντας η δεύτερη μεταγραφή που κλείνουν οι Μαδριλένοι που έχουν ήδη συμφωνήσει και με την Πόρτο για τον Έντερ Μιλιτάο έναντι 50 εκατ. ευρώ.

https://twitter.com/English_AS/status/1124416200589684742

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ