Σεβίλλη – Λεγκανές 0-3 (vid)

Σεβίλλη – Λεγκανές 0-3 (vid)

Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα «άλωσε» το «Σαντσεθ Πιθχουάν» και η Σεβίλλη βλέπει να απομακρύνεται το… σεντόνι του Champions League.

Σε γκέλα ολκής έριξε την Σεβίλλη η Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα!

Η ομάδα του Ελληνα σέντερ μπακ επικράτησε στο «Σαντσεθ Πιθχουάν» με 3-0 για την 36η αγωνιστική της La Liga και έβαλε σε μπελάδες την Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιάνοι ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να βρεθούν στο +3 από την Χετάφε, αλλά δέχθηκαν μια σοκαριστική ήττα, η οποία ενδεχομένως να τους κοστίσει την έξοδο στο Champions League.

Η Σεβίλλη μετά το σημερινό αποτέλεσμα ισοβαθμεί στην 4η θέση με την Χετάφε, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο, καθώς αντιμετωπίζει την Χιρόνα το μεσημέρι της Κυριακής. Στο αποψινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να φανούν ανταγωνιστικοί.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8’ με τον Ελ-Νεσιρί και στο 20’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπρέιθγουεϊτ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Όσκαρ στο 82’. Ο Σιόβας σε ένα ακόμα παιχνίδι της Λεγκανές ξεκίνησε βασικός και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ